2777
2789
عنوان

کسی از اطرافیانتون دچار سیروز کبدی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 80437 بازدید | 317 پست

حالم خیلی بده. اگر برای خودم پیش میومد کمتر ناراحت میشدم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

میفهمم حالتو با این دل شکسته از خدا خواستتو بخواه مطمئن باش دست خالی نمیذارتت

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      زندگی زیباست بد تولدت و چشم انتظاری برا اومدن هم بازیت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میفهمم حالتو با این دل شکسته از خدا خواستتو بخواه مطمئن باش دست خالی نمیذارتت

ممنونم. برای خودت و شوهرت و مادر و پدرت دعای خیر و آرزوی سلامتی کردم‌

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ممنونم. برای خودت و شوهرت و مادر و پدرت دعای خیر و آرزوی سلامتی کردم‌

فدات عزیزم، منم سر نماز و خوندن قران مادرتو دعا میکنم. انشالله ب حق ۵ تن ال عبا مادرتون هر چه زودتر لباس عافیت به تن کنن

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      زندگی زیباست بد تولدت و چشم انتظاری برا اومدن هم بازیت  

دوستان کسی تجربه ای نداره؟

ببخشید اسی اونجا فقط قصدم دلداری بود حلال کنین واقعا قصد نصیحت یا ناراحت کردن شما رو نداشتم ببخشید ن ...

نه عزیزم نگران نباش. فقط خواستم صادقانه احساسم رو باهات در میون بذارم. 

بابای منم چند ساله سی روز کبدی داره الانم دیگه آسیت هم گرفته   

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
بابای منم چند ساله سی روز کبدی داره الانم دیگه آسیت هم گرفته    

علایمش چی بود پدرتون؟

علایمش چی بود پدرتون؟

سفیدی چشماش زرد شده بودن بعد کلی ازمایش و تیکه برداری و اینا گفتن سیروز کبدی داره سه چهار سال داره بعد پارسال مجبور شدن کیسه صفرا شم در بیارن از پارسال کبدش اب آورد و الانم زیاد حالش خوب نیست همش درگیر دکتر و سونو و ازمایش و بستری شدن مثل شمع جلو چشمام اب میشن انگاری 

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
سفیدی چشماش زرد شده بودن بعد کلی ازمایش و تیکه برداری و اینا گفتن سیروز کبدی داره سه چهار سال داره ب ...

بعضی دکترا می گن برو اسم نویسی کن واسه پیوند ولی بابام می ترسه نمی ره :( ی دکتری هست تو تهران تحت نظر اونن الانم با قرص و دارو و پرهیز شدید غذایی و اینکه روزی سه چهار بار باید شکمشون کار کنه دارن زندگی و می گذرونن

سفیدی چشماش زرد شده بودن بعد کلی ازمایش و تیکه برداری و اینا گفتن سیروز کبدی داره سه چهار سال داره ب ...

الهی دورت بگردم... حق داری... خدایا... چی کار کنیم؟

بعضی دکترا می گن برو اسم نویسی کن واسه پیوند ولی بابام می ترسه نمی ره :( ی دکتری هست تو تهران تحت نظ ...

چند ساله هستند پدرتون؟

پیوند کبد چقدر هزینه داره؟

سلام دوست قدیمی جان من با چند تا مریض بد حال کارکردن خدا رو شکر حالشون خیلی بهتر شده اگه دوست داشتید با مامان شما هم کار کنم. باید سر یه ساعتی که به من میگید آروم بشینند و چشماشونو ببندند و به بدنشون تمرکز کنند اسم این روش فراپزشکی هست. یه جور بردن مریض به حالت خلسه هست که بدن اتوماتیک شروع به برون ریزی می‌کنه اگه دوست داشتید یه ساعت به من بگید 

و تمام .

سلام دوست قدیمی جان من با چند تا مریض بد حال کارکردن خدا رو شکر حالشون خیلی بهتر شده اگه دوست داشتید ...

سلام. متشکرم. به این مسایل اعتقادی ندارم