2777
2789
عنوان

😡😡بیاین پدرشوهر کثافتم چی گفته دارم سکته میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3999 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا رفتم قهر یه ماهه کامل این پدرشوهر احمقم نذاشت دخترمو ببینم میگفت خونه مو میفروشم و طلاقت میدم تو دیوانه ای باید ببرنت تیمارستان تو لیاقت پسرمو نداری

گفته ولمون کن بابا اینم( یعنی من) یه بز به تمام معنا بود هیچی نمی فهمید ما آدمش کردیم کم نکشیدیم از ...

اینکه خوششون نمیاد بحثش جداست با اینکه پشت سرتون غیبت کرده ...از همه بدتر کار اونیکه این پیغامو برای شما آورده کثیفتر بود

خوششون نمیاد که نمیاد به جهنم ولی اینکه پشت سرتون این حرفترو زده حتما به گوشش برسون تا  اون آشناتون نفرآخر باشه که بهش از شما گفته

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
پس دردت مثل کنه.ما ها شوهرهامون مشکل دارند.

یعنی شماها توقع دارید همسرتون بین شما و باباش؛ شما رو‌انتخاب کنه  

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
شوهرم اینقد باباشو دوست داره اگه بگن بین منو بابات یکیو انتخاب کن صد درصد اونو انتخاب میکنه

اگه انتخابش باباشه تو رو دیگه گرفت🤬🤬😡😡

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
گفته ولمون کن بابا اینم( یعنی من) یه بز به تمام معنا بود هیچی نمی فهمید ما آدمش کردیم کم نکشیدیم از ...

عزیزم به شوهرت بگو بره بگه جرا اینجوری گفتی ب فلانی؟ اگه سکوت کنین بااازهم تکرار خواهد شد.من به خودت کار ندارم ولی به پدر ادم توهین کنن زور داره

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

کی حرفارو به تو رسونده شاید الکی بگه من باشم مستقیم از پدر شوهرم میپرسم که چرا اینطور گفتی

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
اینکه خوششون نمیاد بحثش جداست با اینکه پشت سرتون غیبت کرده ...از همه بدتر کار اونیکه این پیغامو برای ...

اخه دوساعت قسم و آیه که به هیچ کس نگو اون اینطوری گفته.بهد برادرشوهرمم عقد کرده بودن زنشو طلاق داد اینا حرف درست کرده بودن که من گریه نکردم فقط میخندیدم اخه من چرا گریه کنم بخدا تنها کاری که نکردم خندیدن بود

یعنی شماها توقع دارید همسرتون بین شما و باباش؛ شما رو‌انتخاب کنه    

پس کیرو انتخاب کنه ؟؟؟ 

همممه عالم و ادم و روانشناسان دینی و دانشگاهی میگن وقتی ازدواج میکنین اووولین اولویت همسر بعد بچه بعد بقیه خانواده من حتی به مامانمم گفتم که اولویت اولم شوهرمه