2777
2789
شوهر من ی آدمه پس کلی نقطه ضعف داره. منم دارم.ولی چون شوهرمه عزیزمه در هر حال بهترررررین رویای زندگیمه چون مرد زندگیمه ستون زندگیمه. تا قبل از ازدواج به هیچکس همچین حسی نداشتم. ولی الان به اون دارم خدا حفظش کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگر اینکه دقیقا همون حقوقی رو که برای خودش قایله برای زنش هم قایل باشه و باهاش مثل یه انسان برخورد کنه نه گل نه موجود ضعیف نه هیچ واژ] دیگری جز یک انسان
تو فقط زمانی می توانی درست بیندیشی که من منطق تو را با اندیشه ی نادرستی تحریک کنم و من فقط زمانی می توانم عقاید سخیفم را اصلاح کنم که تو اجازه ی سخن گفتن داشته باشی. 
مرد رویایی من اون مردی هست که با وجود چشم پاک بودنم اونم چشم پاک باشه منو با کسی مقایسه نکنه با وجودیکه منم اهل مقایسه نیستم مرد رویاهایم اگر میگه عاشقمه و دوستم داره واقعا همینطور باید باشه نه فقط زبونی اگر گرسنه شد بیرون ورفت تنهایی غذا بخوره تو دلش بگه جای همسرم هم خالی اگر با دوستاش رفت بیرون گردش بگه همسرم تنهاس زود برم پیشش اگر خانومش همه کار میکنه که زندگی خوبی داشته باشن اونم در مقابل قدر دان باشه نه بگه وظیفت بوده مرد رویاهایم خیلی خصوصیات داره مهربون با گذشت دوست داشتنی فداکار و به کلمه واقعی مرد کاش رویا های من به حقیقت میپیوست ولی افسوس خدایا شکرت میدونم هر چی دارم به صلاح تو بوده هیچ وقت از تو خدایم گله ای ندارم چون تو واسه بنده هات بد نمیخوای این ماییم که در حق خودمون بد میکنیم
امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
می گم چرا اقایون اینطورین اگه خیلی هیجانی بشین و ذوق زده می کشن عقب؟ واگه نرمال و زبونی تشکر کنی حتی اگه ته دلت قند اب می شه اخر تلاششونو می کنن :]:]
ای معجزه ی خاموش یک حادثه روشن شو .
چون میخوان خودشون رو ثابت کنه و دوست دارن همیشه مهم باشن اگه بی اعتنا باشی سعی میکنن خودی نشون بدن و اگه خیلی محبت کنی زده میشن و میکشن عقب
خدایا عاشق خودت کن و بهترین ها را برایم مقدر بفرما .
2810