2777
2789
چرا فکر میکنین بد بوده چرا همش پسرا باید بیان جلو مگه دخترا دل ندارن

دل داره خیلی هم احساساتی هستن که اگه جواب منفی بگیرن حال و روزشون متل شما میشه. ولی یه پسر از 16000000نفر هم جواب رد بشنوره هیچیش نمیشه

امروز روز منه    
ترو خدا سرزنشم نکنید من حالم خیلی بده به اندازه کافی کشیدم

یه روز متوجه میشی چقد خوب شد که گفت نه

بعضی نشدن ها اول حال آدمو بد میکنه مدتها بعد پی میبری که باید خدارو شکر کنی که نشد❤️

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=170606034]🤐🤐🤐🤐  چرا من عاشقشم دوسش دارم خوب عاشق شدن مگه جرمه

جرم نیی ولی خواستگاری نمیکردی بهتر بود میذاشتی طرف خودش بیاد جلو 

لایق هستم ی صلوات مهمونم کنین و برام دعا کنید ❣️🙂🥺ممنون😍🌷
اگه قصدت اين بود بايد غيرمستقيم كاري مي كردي به اين سمت كشيده شه معمولا پسرا ظرفيت ندارن يه دختر از ...

بخدا من اولین بار عاشق شدم نمیدونستم حالم خیلی بده

2805
چرا ی دختر وقتی عاشق میشه باید خفه شه بریز تو خودش چرااااا؟اما ی پسر باید مزاحم بشه زنگ بزنه خواستگا ...

چون ما دخترا ضرفیت نه شنیدن نداریم 

آسیب می‌بینیم

غرورمون می‌شکنه

واسه اینکه الان به حال و روز شما می‌افتن

لابد پسرا توانایی نه شنیدن دارن که خواستگاری می‌کنن

به نام خداوند رنگین کمان...
از اول از زمان آدم و حوا زن ناز داشته و مرد جلو اومده کارت از پایه اشتباه بود ولی برای بهتر شدن حا ...

من تپش قلب دارم نفسم نمیاد حرص و جوش میکنم فشار میاد پایین معده ام عصبی شده😔😔😔😔

بنظرم ابراز علاقه اصلا کار غلطی نیست کار خوبی کردم اگه نمی گفتم دور از جونم خفه نیشدم

خب وقتی تصمیم گفتی این کارو بکنی وقتی میگی کار خوبی کردی پس عواقبشم همینجوری قبول کن

امروز روز منه    
واسه همینکه میگن دخترا خاستگاری نکنید چون خودتون ضربه میبینید، تو کفِش میموندی بهتر بود تا اینکه اعت ...

ابرروم که رفت گندم زدم داغونم که شدم💔😔

ابرروم که رفت گندم زدم داغونم که شدم💔😔

پس چرا میگی خوب کاری کردم دخمل خوب🥺

حالا کاریه که شده فراموشش کن بسپار به خدا اون بهترین هارو واسه بندش میخواد❤

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
خب وقتی خودت جلو میری و پیشنهاد میدی باید قبول کنی ممکنه جواب منفی هم بشنوی.فکر میکردی حتما جواب مثب ...

بخدا اون موقع تو شرایط خوبی نبودم اصلا هیچی برام مهم نبود با خودم می گفتم جوابش منفیم که باشه حداقل مطمئن میشم و اگه منم تا آخر عمرم عذاب وجدان ندارم که مثلا چرا نگفتم اما نمیدونستم جواب منفی چه بلائی سرم میاره

دل دارن ولی با جواب رد شنیدن دلشون میشکنه روحیشون خورد میشه،دخترا که مثل پسرا نیستن این نشد اون،اون ...

اینو قبول دارم راست میگی خورد شدم قلبم از وسط دو تیک شد

2810