2777
2789
عنوان

نازایی بیمارستان امام خمینی تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 9415 بازدید | 35 پست
من بیمارستان امام خمینی میرم خیلی هم خوبه جواب هم گرفتم اما ۵ ماهه سقط شد که اصلا ربطی هم به بیمارست ...

عزمزم میدانی بیمارستان امام خمینی تخمک  اهدایی رحم اجاره میده قیمت‌های چطوریه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا من که ۲ بار منفی شدم اونجا

دکترهای باسواد و ماماهای بیسواد 

متاسفانه شما کارتون با ماماها هستش 

اصلا دکتر و‌نمیتونی ببینی الکی بهونه میکنن دولتیه شلوغه 

چه ربطی داره 

خصوصیشم شلوغه  

تاحالا ندیدم کسی مثبت بشه 

۵ نفر با هم درمان میکردیم هیچکس نتیجه نگرفته هیچکس 

دلم سوخت اومدم بگم برای ای وی اف اونجا نرید دستگاهای خوبی نداره 

دکترای تازه کار داره  و برای ما دیگ سخته عمرمون بزاریم اونجا 

نکنید اینکارو

والا من که ۲ بار منفی شدم اونجادکترهای باسواد و ماماهای بیسواد متاسفانه شما کارتون با ماماها هستش اص ...

شما مسکلتون چی بود دکتر من گفت یا برو امام خمینی یا نیکان و گاندی،گفت خصوصی هزینه تخمک کشی و انتقال40تومن میشه خیلیه واسم ،بنظرت امام برم یا واقعا به درد نمیخوره؟

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
بیشتر ببینید

سلام ببخشیدمامانامن چندین ماه اقدام کردم ولتروزول وhcGزدم ولی نشدبهم گفتن بزومراکزناباروری اونجادوزدازوهابیشتروزودترجواب میگیری میشه راهنماییم کنیداگرمامانی جدیدرفته امام خمینب چطوره یارویان؟