یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
سلام شماکاملا خوب شدین؟من پارسال نیمه بدنم وصورتم بی حس شد نوار وام آر آی دادم...وچند تا متخصص مغزواعصاب معروف تهران .حتی اکوونوار قلبم دادم چند سری هم آزمایش اورژانسی.اما مشخص نگفتن چیه...وجزچند ورق قرص هیچی..گفتن آسپرین بخور وورزش ویکیشون گفت پلاک بسته مغزی.از یکسالونیم قبل تا الان که مینویسم این بار سوم هست که درگیر شدم ..بعد از استرس وحرص خوردن شروع میشه و تا سه هفته درگیر که خوب بشم..قبلش بدنم سرد میشه وحس سوزن سوزن شدن وبعدشم ضعف وسر شدن وگرفتگی وخشک شدن سمت چپم.
دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
سلام عزیزم .برای پس فردا نوبت گرفتم.خیلی سخته که یکطرفم از سر تا نوک پا بی حس..ازون هفته که عصبی شدم شروع شد و..برات آرزوی دلی شاد و سلامتی دارم.ممنونم پاسخ دادین.
دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ