2777
2789
عنوان

بی حس شدن سمت چپ بدن😪

| مشاهده متن کامل بحث + 24829 بازدید | 72 پست
نگران نباشی چیزی نیست از اعصابه من فکر میکردم ام اسه حتی خودمو برای درمانشم آماده کرده بودم رفتم پ ...

هرچی درده از اعصابه.

مگه چقدر جون داریم

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من یه مدت از شدت استرس و اضطراب دست چپم و پای راستم بی حس میشد و گزگز میکرد وقتی بی حس میشد باید یه ...

سلام مال منم همینطوره رفتم نت زدم نوشت ام اس اینچیزا استرس زیاد داشتم کار سنگین هم داشتم ولی بیشتر استرسه چیکار کنم خوب بشم میشه بگین

سلام مال منم همینطوره رفتم نت زدم نوشت ام اس اینچیزا استرس زیاد داشتم کار سنگین هم داشتم ولی بیشتر ا ...

سلام عزیزم

تنها راهش کنار گذاشتن استرس هست

بهش فکر نکنین فقط به سلامتی فکر کنین

هر وقت استرس داشتین فکرتونو ببرین سمت چیزای مثبت

استرس که از بین بره تمامی علامتها هم از بین میره 

سلام شماکاملا خوب شدین؟من پارسال نیمه بدنم وصورتم بی حس شد نوار وام آر آی دادم...وچند تا متخصص مغزواعصاب معروف تهران .حتی اکوونوار قلبم دادم چند سری هم آزمایش اورژانسی.اما مشخص نگفتن چیه...وجزچند ورق قرص هیچی..گفتن آسپرین بخور وورزش ویکیشون گفت پلاک بسته مغزی.از یکسالونیم قبل تا الان که می‌نویسم این بار سوم هست که درگیر شدم ..بعد از استرس وحرص خوردن شروع میشه و تا سه هفته درگیر که خوب بشم..قبلش بدنم سرد میشه وحس سوزن سوزن شدن وبعدشم ضعف وسر شدن وگرفتگی وخشک شدن سمت چپم.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
سلام شماکاملا خوب شدین؟من پارسال نیمه بدنم وصورتم بی حس شد نوار وام آر آی دادم...وچند تا متخصص مغزوا ...

سلام دوست عزیز

براتون آرزوی سلامتی دارم...

آره خوبم برای من عصبیه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

سلام عزیزم .برای پس فردا نوبت گرفتم.خیلی سخته که یکطرفم از سر تا نوک پا بی حس..ازون هفته که عصبی شدم شروع شد و..برات آرزوی دلی شاد و سلامتی دارم.ممنونم پاسخ دادین.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
سلام عزیزم .برای پس فردا نوبت گرفتم.خیلی سخته که یکطرفم از سر تا نوک پا بی حس..ازون هفته که عصبی شدم ...

گلم یه سوال 

من یه هفته هست سمت چپ بدنم گز گز و بی حس ، یه جوری ام 

درد در دست چپم 

سنمم ۳۲ هست 

شما دکتر رفتید ؟ 

من میترسم 

هرچقدر خودمو میزنم بی خیالی بازم داغونم 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏