یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من یه نفرو میشناسم بعد فوت همسر اول،همسر دوم اختیار کرد قشنگ سر تاپای این خانومو طلا گرفته در صورتیکه برای همسر قبلیش همچین کاری نکرده...یه خونه و باغ هم زده به اسم خانوم دوم😄
برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
بچه ها یه سوال من شوهرم یکی نامزدبودجداشد دومی روعروسی کردجداشد منم مه سومیم ۱۱ساله دارم زندگی میکنم باهاش حالاباتعدادزناش کارنداشته باشین...همش برامن سواله میگن هیچ عشقی تو دنیامثل عشق اولی نیست راسته یعنی امکانش هست هنوز فکراولی ودومی توسرش باشه آخه بااولی عشق روتجربه کرد بادومی شب زفاف من بدبخت هم هیچ