درررررد امونم رو بریده .... حس میکنم اوضاعم خیلی خوب نیست .... خدا کنه بتونم تو این 21 روز دووام بیارم .... دوستام از همه تون مثل همیشه تقاضای دعا دارم ..شما را به خدا برام دعا کنین که درمان جدید به قدرت الهی موثر باشه .... دعا کنین تا اون روز از بین نرم و معجزه الهی رو ببینم .... خیلی درد دارم .... دردی که با هیچ مسکنی خوب نمیشه .... امروز روز عزیزیه من هم برای شما دعا میکنم ....الهی ...یک نظرتو کافیست که دل بندگانت آرام و مطمئن باشد ... آراممان کن ...و مطمئن به رحمت واسعه ات ...ای باسط الیدین ...ای جابرالعظم الکسیر .. .یا الله
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂