2777
2789
سلام به همه ............ای خدا ........ پس کی قراره این بخش اظهار نظر رو برگردونند ......... دق کردم از تنهایی .......... دیشب هم یه خواب بد ....... نه ....... خیلی خیلی بد دیدم . دیدم صدف ، زبونم لال ، روم به دیوار، خدای ناکرده ، مرده و من دارم به صورتم چنگ میزنم و دو دستی میکوبم رو سرم ...... وای که چه خواب بدی بود ..... وقتی بیدارشدم و دیدم خواب بوده اونقدر خوشحال شدم که نگو ....... ولی بعد از بیداری هم کلی گریه کردم و صدفو که خواب بود بغل کردم و بهش شیر دادم ....... تازه اونموقع یه کم آروم شدم ......... خدا به روز هیچ مادری نیاره . همیشه دعا میکنم مرگ منو اونقدر نزدیک بکنه که داغ بچمو هرگز نبینم ........ خدا عمر منو کمتر کنه و به عمر دختر گلم اضافه کنه ...... الهی آمین ......... کاش میشد یه خبری از شما به دست من میرسید ........ این اوضاع و احوال تهران هم بیشتر آدمو نگران میکنه ......... خدا عاقبتمونو به خیر کنه ........ دوستون دارم و نی نیهاتونو محکم از طرف من ببوسید .........
سلام دوستای عزیزم ...... همگی خوبید ایشالله ......... دلم براتون یه ذره شده ........ واقعا تنهایی کشنده هست ........ هر روز میام میبینم چند تا پست آخری فقط منم و کس دیگه ای اضافه نشده کلی دپرس میشم ........نمیدونم چرا بخش اظهار نظر رو برنمیگردونند ........ خدا بهشون انصاف بده ........ خب مگه چی میشه آدم یه خورده هم از اوضاع سیاسی مملکتش بنویسه ........ مگه عیبی داره ......... امروز روز ششمه که ما با هم ارتباط نداریم ...... خیلی متاسفم .......... دلتنگ همه شما هستم ......... امیدوارم فردا که میام اینجا پر از پستهای قشنگتون باشه .......... سلامت باشید و سرحال ...........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای بچه ها ........ حالا متوجه شدم یکی از پستهایی که گذاشته بودم نیست !!!!!!!!!!!! همون پستی که بعد از حذف بخش اظهار نظر گذاشته بودم . بعد از پست آرزو جون تو همین صفحه ......... لابد از چیزایی که نوشته بودم خوششون نیومده یا اینکه خواستند بفهمونند که دارند همه چی رو میخونند ......... وای ......... ترسیدم !!!!!!!!!!!!! وووووووووووووووووـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی ..........
سلام دوستای عزیزم !!!!!!!!!!! خبری نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدایا این دیگه چه دنیای مسخره ای شده ......... بچه ها اگه کسی حرف مهمی داره و میخواد به بقیه برسونه من ایمیلمو میذارم برام بفرستین من اینجا میذارم بقیه ببینند .......... مخصوصا تو فرشته جون ، که ظاهرا باید همین روزها باید بارو بندیلت رو ببندی بیای ایران ......... اگه میخوای بقیه رو مطلع کنی یه ایمیل بده ............ ایمیل من : sadaf_afrouzeh@yahoo.in اصلا مطمئن نیستم این پستایی رو که من میفرستم بقیه میبینند یا نه ..... امیدوارم که رو سایت دیده بشند ......... بعضی وقتها فکر میکنم فقط خودم میتونم پست بفرستم و فقط خودم میتونم پستای خودمو ببینم !!!!!!!!!!!!!! خلاصه که آدم هاج و واج میشه وقتی سوت و کوری اینجا رو میبینه . مراقب خودتون و دسته گلهاتون باشید .
سلام دوستای خوب و نازنینم ........ از امروز صبح هر چی تلاش کردم برم yahoo نشد که نشد ....... انگار حتی نمیشه از طریق ایمیل ارتباط برقرار کرد . نمیدونم دیگه چطور میشه با هم رابطه برقرار کنیم .... خدا کنه مسولین سایت دلشون برامون بسوزه و بخش اظهار نظر رو فعال کنند ..... از صدف هم بگم که امروز مخمو خورد بس که حرف زد و کنجکاوی کرد ...... این هفته که تبریز رفته بودیم فیلم عروسیمونو آوردم ، صدف تا حالا ندیده بودش ، امروز گذاشتم ببینه . تو یه صحنه که حمید میاد آرایشگاه دنبالم و سوار ماشین میشیم و میریم ، ازم پرسید : پس اینجا تو ماشین صدف کجاست ؟!!!!!!!!!! نمیدونستم چی بگم ......... آخه چطور باید به بچه ای به این سن و سال باید میگفتم که تو اونموقع وجود نداشتی !!!!!!!!! ولی بالاخره گفتم .... گفتم تو اونموقع به دنیا نیومده بودی و بعد اومدی تو شکمم و رفتیم تو بیمارستان دکتر شکممو برید و تو رو از شکمم در آورد .......... تازه بعدش ازم خواست نشونش بدم از کجای شکمم در اومده !!!!!!!!!! من هم کمر شلوارمو زدم پایین تا خانم شکمو معاینه کنه ......... خلاصه کلی جواب پس دادیم به خانم که چرا تو عروسیمون نبوده ........ اینم از این -------- خیلی دلم تنگه ....... حالا هم اینجا داره حسابی تگرگ میباره و آسمون گرفته و رعد و برقهای وحشتناکی میزنه ......... بازم سعیمو میکنم برم yahoo ، میترسم یکیتون ایمیل داده باشید وشرمندتون بشم با این قولی که دادم ....... این یه هفته اونقدر برام طولانی گذشته که حس میکنم چند ماهه !!!!!!!!! فکر میکنم نی نی هاتون کلی بزرگ شدند !!!!!!!!! خدا حافظ تا فردا که ایشالله بیام ببینم یکی دیگه غیر از من پست گذاشته ......اینم یه مطلب راجع به خواص زردآلو میوه فصل : زردآلو؛ طلای تابستان درخت زردآلو بومی نواحی چین است و هنوز هم به صورت وحشی در این مناطق می روید. این درخت در اوایل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت. ارتفاع درخت زردآلو تا 6 متر هم می رسد . برگ های آن مانند قلب نوک تیز و به رنگ سبز روشن مایل به زرد می باشد . گل های زردآلو درشت و به رنگ سفید متمایل به قرمز است . میوه آن گوشتی و زرد رنگ ، با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در اواسط تابستان می رسد. هسته زردآلو صاف ، قهوه ای و بیضی شکل است. در داخل هسته مغز آن قرار درد که طعم آن گاهی شیرین و گاهی تلخ می باشد. مواد مغذی موجود در زردآلو و اثرات مفید آنها :این میوه سرشار از ویتامین های A و C و آهن است. مواد مغذی موجود در زردآلو از چشم ها و قلب حفاظت می کنند و فیبر موجود در آن بر علیه بیماری ها مبارزه می کند. زردآلو منبع غنی بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A ) است. زردآلوهایی که رنگ نارنجی تیره دارند، حاوی بتاکاروتن بیشتری هستند. مواد غذایی حاوی بتاکاروتن باعث کاهش خطر بروز بیماری های قلبی، سکته ، آب مروارید و بعضی سرطان ها می شوند. مقادیر بالای بتاکاروتن و لیکوپن موجود زردآلو باعث می شود غذای مفیدی برای حفظ سلامتی قلب باشد. این دو ماده بعنوان آنتی اکسیدان، از اکسیداسیون LDL- کلسترول و بروز بیماری قلبی جلوگیری می کنند. بتاکاروتن در بدن ، به ویتامین A تبدیل می شود . پس می توان گفت زردآلو منبع غنی ویتامین A است که در حفظ بینایی چشم موثر است و بعنوان یک آنتی اکسیدان قوی جلوی تخریب سلول ها توسط رادیکال های آزاد را می گیرد. زردآلو منبع غنی بتاکاروتن است. لذا در تقویت بینایی چشم ، جلوگیری از بروز بیماری های قلبی و آب مروارید موثر است. رادیکال های آزاد، عدسی چشم را تخریب می کنند و باعث بروز آب مروارید می شوند یا اینکه ذخیره ی خونی چشم ها را از بین برده و باعث تخریب بافت چشم می شوند. زردآلو حاوی فیبرهای محلول در آب است. مطالعات نشان می دهد مصرف فیبرهای محلول باعث حفظ قند خون در مقدار طبیعی و کاهش کلسترول خون می شود. فیبر موجود در زردآلو از بروز یبوست و بیماری های روده ای جلوگیری می کند. برگه زردآلو سرشار از پتاسیم است. مصرف مواد غنی از پتاسیم باعث تنظیم فشارخون می شود. زردآلوی رسیده به علت دارا بودن ویتامین های گروه B برای درمان بیماری های عصبی و روحی ، بی خوابی، خستگی شدید، گیجی، فراموشی و ... مفید است. میوه و هسته شیرین زردآلو به علت دارا بودن ویتامین C برای تقویت بدن، رفع اختلال در رشد کودکان، جلوگیری از خونریزی لثه موثر است. به علت داشتن آهن در خون سازی موثر است. سایر خواص درمانی زردآلو :تصفیه کننده خون است. عروق را باز می کند . ملین است . بوی بد دهان را رفع می کند. تب بر است . به علت داشتن کبالت برای کم خونی مفید است . التهاب مفاصل را برطرف می کند. ضد نرمی استخوان است . برای قلیایی کردن بدن مفید است. همچنین : • زردآلو به علت داشتن مقداری اسید سالسیلیک ، برای درد مفاصل و رماتیسم مفید است. • زردآلو، خنک و اشتها آور است. • زردآلو، باعث رفع تشنگی و عطش می شود. • برای رفع یبوست و بواسیر مفید است. • مصرف برگه زردآلو سبب هضم غذا میشود و از یبوست جلوگیری میکند. برای مصرف برگه ، ابتدا آن را با آب بشویید . سپس آن را در آب خیس کنید و بگذارید یک شب بماند. سپس یک دانه لیموترش در آن بیندازید و صبح ناشتا ، برگه خیس خورده را همراه با آب آن میل کنید که برای رفع یبوست بسیار مفید است. • حرارت درونی بدن را پایین میآورد. برگه زردآلو باعث هضم غذا می شود و برای یبوست مفید است. تذکراتی در مورد مصرف زردآلو :* از زیاده روی در مصرف زردآلو خودداری کنید ، زیرا مصرف زیاد آن در هضم مواد غذایی ایجاد اختلال کرده و دچار اسهال می شوید. * افرادی که ناراحتی کبدی دارند، باید از زیاد خوردن زردآلو پرهیز کنند. * هسته تلخ زردآلو مواد سمی به نام اسید سیانیدریک و اسید پروسیک دارد . لذا خوردن هسته تلخ زردآلو خطرناک است. * مصرف زیاد زردآلو باعث ایجاد لک های سفید پوستی می شود. * زردآلو از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است ، لذا برای سرد مزاجان مضر است. اگر زردآلو را همراه با هسته شیرین آن بخورید ، دچار نفخ معده نخواهید شد. * کسانى که دچار سوزش یا نفخ معده هستند، از مصرف زیاد زردآلو پرهیز کنند. * زردآلو به طور کلی دیرهضم و نفاخ است . بنابراین اشخاص مسن و کودکان باید از خوردن زیاد آن پرهیز کنند . * زردآلو را همیشه قبل از غذا بخورید و هسته اش را نیز همراه آن مصرف کنید ، زیرا هسته شیرین زردآلو ضد نفخ بوده و هضم آن را آسان می سازد . * این میوه را هنگام ناشتا وبا معده خالی نخورید، زیرا سبب دل پیچه مى شود. * زردآلوی کال و نرسیده دیرهضم و نفاخ است . همچنین ترشح اسید معده را افزایش می دهد و باعث ترش کردن معده می شود. * هرگز زردآلو را بعد از غذاهای سنگین نخورید. * بعد از خوردن زردآلو آب سرد ننوشید یا با آب سرد استحمام نکنید، زیرا باعث ایجاد گاز و نفخ در معده می شود. * اگر بعد از خوردن زردآلو دچار سنگینی و نفخ معده شدید ، فوراً مقداری زیره را دم کرده و میل نمایید یا مقداری عرق زیره یا عرق نعنا بخورید. خواص درمانی هسته و برگ زردآلوهسته زردآلو از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک ، و برگ و گل آن سرد و خشک است . • هسته زردآلو تقویت کننده قوای جنسی است. • اگر چند قطره از روغن هسته را در گوش بچکانید ، صداهای گوش را از بین برده و سنگینی گوش را درمان می کند. • روغن هسته برای نرم کردن پوست مفید است . • روغن هسته اگر تلخ باشد ، کرم معده و روده را از بین می برد. • روغن تلخ هسته ورم مقعد را از بین برده و سنگ مثانه را خرد می کند. • دم کرده برگ زردآلو برای قطع اسهال مفید است . • برای تسکین درد گوش ، چند قطره از دم کرده برگ زردآلو را در گوش بچکانید . از زردآلو میتوان برگه ، کمپوت و نکتار زردآلو تهیه کرد. برای تهیه نکتار زردآلو ، مقداری زرد آلوی رسیده و سالم را در مخلوط کن بریزید. سپس کمی آب ، یخ و شکر به آن بیفزایید و آن را مخلوط کنید. با این مخلوط خنک و خوشمزه می توانید از میهمان گرمازده ی خود در فصل تابستان پذیرایی کنید. نیره ولدخانی – کارشناس تغذیه تبیان
سلام خانم عمادی عزیز ........ نمیدونم شما اومدید و به این تاپیک سر زدید یا کس دیگه ای بوده ....... امیدارم بازم یکی از مسولین سایت بیاد و پست منو بخونه ...... میدونم حق با شماست که نباید موضوعات سیاسی رو وارد این بخش کنیم ........ ولی بخش تبادل نظر بیش از اونچه که شما فکر میکنید ما مادرها رو به هم نزدیک کرده و ناخودآگاه ، صمیمیت بین ما باعث میشه که در هر موردی درد و دل کنیم ........ حالا نمیگم کارتون خوب نبوده که بخش اظهار نظر رو بستید ........ ولی در هر حال فکر میکنم این مدت کافی بوده باشه برای جلوگیری از مباحث سیاسی . بنابراین ازتون خواهش میکنم این امکانو دوباره به ما برگردونید ........ من صفحه اظهار نظر برای پست مستقیم به شما رو ندارم ........ امیدوارم پست منو بخونید ........ مطمئنم همه دلتنگ هستند از اینکه نمیتونند از هم خبری بگیرند ........ همش هم تقصیر خود شماست که سایت به این خوبی تدارک دیدید تا ما مادرها بدون هیچ مزاحمی با هم به صحبت بپردازیم ......... از الطاف شما سپاسگذارم و امیدوارم به زودی بخش اظهار نظر رو باز کنید ........ خدا خیرتون بده .
سلام مامانای خوب ......... یه خبر خوب .... یه عده از گمشده هامو پیدا کردم ........ آخ خدا چقدر خوشحال شدم ......... سوده و آرزو و فرشته برام ایمیل فرستادند که بعد از پست خودم دونه دونه اونا رو هم براتون میذارم بخونید . امروز بالاخره تونستم yahoo برم ........ خدا رو شکر _________________اول از همه سوده جونم ، خیلی ناراحت شدم وقتی خوندم اوضاع روحیت خوب نیست . باور کن من هم هفته قبل وقتی فیلم کشته شدن دانشجوی اصفهانی رو دیدم حالم خیلی خراب شد ........ دیگه گذاشتم کنار این مسائلو ....... اعصاب ندارم ......... غصه خوردن هم چاره کار نیست ......... خدا خودش میدونه چطور با عاملین این جنایتها برخورد کنه . ندا رو نمیشناسم ........ دلم هم نمیخواد بدونم کیه ......... لابد کشته شده دیگه ........ اَه ....... اعصابم ریخت به هم دوباره .............. تو رو خدا مراقب خودت باش دل نازک و مهربون تاپیک ما ........ باشه ؟!؟!؟!؟ دیگه هم فیلم نگاه نکن ...... گریه هم نکن ________________ آرزو جونم ، متاسفانه من به ایمیل اصلیم به ندرت سر میزنم .......... 2-3 هفته یه بار ........ حالا خوب شد که این راهو پیدا کردیم که نوشته هاتونو برای بقیه بذارم ........ راستی متن فارسیتو دیدم ....... از این به بعد فارسی بنویس . ________________ و اما فرشته جونم ، امیدوارم حالت زود زود خوب بشه ......... چه بد !!!!!!! آخه چرا اینطوری شدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا چون ویروسیه احتمال سرایت هم وجود داره لابد ....... مراقب باش به محمد علی گلت سرایت نکنه ......... ایشالله زود خوب میشی ......... آخ دلمو خون نکن که من حسودیم میشه ببینم شما ها همگی همدیگه رو دیدین و منو مریم و هیلا غایب هستیم ......... خیلی دلم میخواد بیام ......... حالا ببینیم چی میشه ........ خدا رو چه دیدی .... شاید حمید خان منو آورد . ________________یه نفس عمیق میکشم و خدا رو شکر میکنم که تونستم دوباره با شما دوستای گلم ارتباط برقرار کنم ......... دلم برای بقیه هم خیلی تنگه .......... امیدوارم لیلا و مهدیار ، منصوره و بهار ، مونا و بهار ، هیلا و زهرا ، مریم و دایانا ، مرجان و شهراد ، سوگلی و آرش ، زینب و رومینای غایب و همچنین دیبا و پرستو و محمد علی ، همگی خوب باشند و در نهایت عافیت به سر ببرند ......... دوستون دارم خیلی زیاد ___________________ راستی فرشته جون ، من سعی میکنم صفحه ذخیره شده مربوط به نی نی سایتو برات بفرستم ........ شاید تو که سرعت اینترنت بالا داری تونستی بازش کنی ........ اونوقت مثل من میتونی مستقیما پست بذاری ....... خبرشو برات میدم اگه تونستم .........
این ایمیل سوده جون :Salam Afrouzeh jan. khoobi?man har shab miyam too nini site va posthato mikhoonam....khosh'halam ke ham khodet va ham Sadafe nazet khoob hastid. man ke delam baraye hame bacheha va joojoo ha tang shode!to baramoon benevis va ma ham mikhoonim. man ham khabhye bad ziyad mibinam ...bishtareshoon siyasi hastesh az nazare roohi ziyad khoob nistam....az bas kotak ... ghatl....vahshigari....jenayat...khiyanat....mibinam.ta emshab nemikhastam filme Neda ro bebinam ( mishnasi ke?????????) emshab ke didam ...daghoon shodam....be jaye kam kam va peyvaste va yavashaki gerye kardan bayad 1 saat beshinam ye gooshe va kolli gerye konamta raahat besham. begzarim... dishab ba Fereshte chat mikardim...ye viroosi oftade be joonesh ke halesh kheili ham khoob nist......ba Mohammmad Ali ham ke bayad saro kalle bezane...... AFROOZEH joon.....mamnoon ke be yade ma hasti va baramoon post mizari.movazebe khodet va golet bash.khosh bashid. rastiZanjan o Tabriz sholooghe ???? mardom miyan too khiyaboonha ?>Soodeh سوده جون ، یادم رفت بگم ......... اینجا ، یعنی زنجان از اول هم شلوغ نبود ......... ولی تبریز دو روز آخر هفته قبل خیلی شلوغ بوده ......... همه چی اینورا خوابیده دیگه ..........
afroozeye azizam salam man Arezoo mamane parastoo hastam,omidvaram to va baghieye bache ha salamat bashinma ham khoobim, felan ke ozae site be hamin menvale ta abha az asiab biofte va chare iy joz tahamol nist.chand rooze pish be emailet ke kenare shenaseye karbarite mail zadam va hamin pishnahad ro behet dade boodam ke to matalebe maro tooye site bezary ,ama vaghti hich khabary nashid, kheily donbale maile to va baghie gashtam ke peyda nakardam, mamnoon az in ke in zahmat ro mikeshi ,lotfan salame mano be hameye bacheha beresoon va begoo ke delam barashoon kheily tang shode,' boos va byeراستی اگر این فارسیهارو می بینی بگو که از این به بعد فارسی تایپ کنم.
این هم ایمیل فرشته جون :salam afroze joonam. chetori khanoomi.? sadaf goli chetore? che hali dare to faghat toye ye site be in gondegi faghat motekalem hasti? man agar delam baraye shomaha tang nemishod va ye rahe dige baraye ba ham boodan dashtim dige toye in site nemiamadam. kheili az in kareshoon badab oomad. jaee ke javoonaye mardom darand mesle gol par par mishan inha site ro bastan az tarse inke baste nashe va mikhan ke hame mesle boz albate dor az jon sareshoon ra bendazan paeen o raje be pipie bachashoon sohbat konand . vaghean barashoon moteasefam inha taze tahsilkarde hash hastan.begzarim azizam man alan taghriban yek hafte ast ye viroose badi gereftam ke dare pedaram ro dar miare tahe geloom por az aft shode va hesabi dardnak ast tori ke roozi se ta mosaken mikhoram ta dardesh ra betoonam tahamol konam ghaza ham faghat soope saf karde mitoonam bokhoram. . baraye oomadan ham mikham kami abha az asyab biofte mitarsam biam ye dafe rahha va foroodgahha baste beshe oonja moondegar besham. vali be mahze inke belit begiram ye joori behetoon khabar midam. kash to ham mitoonesti joor koni biaee.
فرشته جونم ، موفق شدم .......... ولی برام خیلی طول کشید ........... امیدوارم عین صفحه نی نی سایت برات اومده باشه ......... میتونی ایمیلتو چک کنی .......... در ضمن اگه تونستی تو که سرعتت بالاست ، برای سوده و بقیه بچه ها این ضمیمه رو بفرست ....... قربون دستت ...........
سلام به همه افروزه جونم قربون دستت ولی فکر نکنم که بچه ها تو ایران بتونن این صفحه را باز کنن چون خیلی عکس داره حجمش خیلی بالاست با سرعت پایین فکر نکنم باز بشه. من برای سوده و مریم فرستادم ولی لیمیل بقیه را ندارم.من هم خدا را شکر کمی بهترم. برات تو ایمیل هم نوشتم میگم کار خدارا میبینی چطور چند نفر که تا حالا همدیگر را ندیدن اینطور به هم نزدیک شدیم که دلمون برای هم تنگ میشه؟ همتون را میبوسم
سلام به همه دوستای گلم ، علی الخصوص فرشته عزیزم که منو از تنهایی تو این تاپیک در آورد . خسته شده بودم بس که همش میومدم و میدیدم فقط خودم پست گذاشتم ........ خبر اینکه دوستای عزیزمون منصوره و مرجان و هیلا هم برام ایمیل گذاشتند و همه رو براتون میذارم بخونید ......... از خودم بگم که این هفته نرفتیم تبریز و به جاش رفتیم به یه غار که حدود 160 کیلومتر از زنجان فاصله داشت ........ جاتون خالی که خیلی خوش گذشت . عجب دنیایی بود ............ طولش 1250 متر بود ....... باور میکنید ؟!؟!؟!؟ امروز که از خواب بیدار شدم حس میکردم همه رو خواب دیدم .......... اونقدر زیبا و دیدنی بود که قابل وصف نیست ......... نمیدونم تا حالا رفتین یا نه ؟ اسم غار کتله خور هست که اتفاقا نزدیک غار علیصدر همدان هم هست ( حدود 80 کیلومتر با هم فاصله دارند ) .......... واقعا جای بسیار دیدنی و زیبا بود . جان من به جای قرار تو تهران همگی بلند شید بیایید اینجا ، همگی با هم بریم اونجا ......... کلی صفا میکنیم ......... حیف که نمیشه عکس گذاشت ........ اگه میتونستم بذارم میدیدید و پی به حرفم میبردید ......... یه تیکه از بهشته .... خنک و رویایی ......... میبینید چقدر ندید بدید هستم !!!!!!!!!!! چه ذوقی میکنم واسه خودم ........ آخه خیلی وقت بود یه تفریح درست حسابی نرفته بودیم ____________________خلاصه کنم و بپردازم به دوستای گلم :::::: اول از همه منصوره جونم ، خدا رو شکر که تو و بهار در کمال صحت به سر میبرید ........ من متوجه نشدم عزیزم ........ ایمیلت رو گذاشتم ولی شماره تلفنهات رو نه ........ اگه خواستی بقیه هم ببینند بگو شماره هات رو هم میذارم ........ وگرنه پیش من محفوظ میمونه . سر یه فرصت مناسب حتما زنگ میزنم ........ من هم مشتاقم صداتو بشنوم ......... ______________________ آرزو جونم ، ممنون از لطفت ...... به خدا اونقدر به شماها عادت کردم که این کار برام هیچ سختیی نداره ....... من به امید اون روزم تا دوباره تو این تاپیک همه جمع بشیم و قدر این دوستی و فرصت رو شکر گزار باشیم ...... من ایمیلت رو میذارم ولی قسمت ویرایش برام کار نمیکنه ......... یعنی امتحان نکردم ......... سعیمو میکنم که بعدا برش دارم ......... در مورد صفحه سیو شده باید بگم که با صفحه مامانای هنرمند نمیتونی پست بذاری ......... چون وقتی دکمه ارسال رو بزنی میره به تاپیک مامانای هنرمند ....... بذار ببینیم مریم و سوده میتونند بازش کنند ..... اگه تونستند از فرشته خواهش میکنیم برای تو هم بفرسته ......... چون برای من بارگذاریش خیلی طول میکشه ..... ضمنا شماره ات پیش من محفوظه ___________________ و اما مرجان عزیزم ، خوشحالم که از خودت خبری دادی ...... خدا رو شکر که تو هم خوبی ......... فکر کنم بعد از باز شدن سایت ، موج شکایات روانه مدیران سایت میشه .......... خوب ........ متنت رو فارسی دیدم عزیزم ........ میتونی برام فارسی بفرستی . _________________________ هیلا جونم ، خدا رو شکر که تو هم خوبی و از خودت خبر دادی ........ من هم هنوز صدفو پوشک میکنم ........ از شیر هم نگرفتمش !!!!!!!!!! ببین دیگه من چه جور موجودی هستم ......... برای بقیه دوستام هم آرزوی سلامتی دارم .......... نی نی ها رو ببوسید ........_________________ اِ اِ ....... یادم رفت صدف در تاریخ 2 تیر دوندون 19-ام رو در آورد !!!!!!!! بیستمی هم که در اومد از شیر میگیرمش ............ آخه خیلی ناراحتی میکنه ........ شبها تا صبح 5-6 باری بیدار میشه .......