2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

273 بازدید | 12 پست

مامانا کسی از نازدونه خرید داشته 🙆 لطفا اگه خرید کردین بیاین بگین چطور بوده راضی بودین از خریدتون🙇

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
خرید نداشتم اطلاع ندارم 

مرسی 😊

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😶😶😶 ای که از کوچه ما میگذری ... 

بهتر بود تاپیک میزدم برا جاریم میخوام خرید کنم بلکه یکی میومد محض رضای خدا جواب میداد 😖

😶😶😶 ای که از کوچه ما میگذری ...  بهتر بود تاپیک میزدم برا جاریم میخوام خرید کنم بلکه یکی می ...

منم از سایتها میترسم خرید کنم، همه سیسمونی رو عبدل آباد خریدم

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤

عبدل اباد هم همه چی هست هم قیمتش مناسبه، من کل لباسها و وسایلاشو و پرده و فرش و عروسک هاشو اونجا خریدم، پیج ها همون ست ۱۹ تیکه و ۲۰ تیگه رو زیر ۳۸۰ نمیدن، من خریدم ۲۲۰

تیکه ای هم دارن ۱۵ تومن واسه دم دستی

عبدل اباد هم همه چی هست هم قیمتش مناسبه، من کل لباسها و وسایلاشو و پرده و فرش و عروسک هاشو اونجا خری ...

اوکی خانمی مرسی از اینکه وقت گذاشتی برام 😍 ایشالا به خوشی استفاده کنین 🌹🌹🌹🙇

عبدل اباد هم همه چی هست هم قیمتش مناسبه، من کل لباسها و وسایلاشو و پرده و فرش و عروسک هاشو اونجا خری ...

سلام عزیزم میشه بگین کل خریدهاتون چند شد؟ می خوام بدونم یه سیسمونی مناسب حداقل چند میشه؟

سلام عزیزم میشه بگین کل خریدهاتون چند شد؟ می خوام بدونم یه سیسمونی مناسب حداقل چند میشه؟

تا الان شد ۱۲، البته شامپو و لوسیون و مای بیبی، لباس بیرونیش و کفش نگرفتم هنوز، کالسکه اینا هم نمیخوام بگیرم، تو یکی از تایپیکام هست عکساشون

اگه کالسکه اینا هم بگیری فکر کنم ۱۵ ۲۰ بشه

مال من تا الان شده ۱۲، البته من یسری وسایلو ارزونتر گرفتم شهریور الان گرونتره

باز من ۴،۵ تومن خرید دارم

اون عکسا تو تایپیکم شد ۱۱۵۰۰

۵۰۰ تومنم یه شنل خریدم زمستونی، یه حلقه هوش خریدم، یه خونه سازی خریدم و از این عروسکهای حموم اردکها ۴ تایی