2777
2789
عنوان

دلم از بی وجودیه ایرانی ها گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 9 بازدید | 31 پست
بنظرم حج وقتی واجب بود که مسلمانان دنیا جمع میشدن اونجا و از احوال هم باخبر میشدن وتبادل فکر و اطلاعات میکردن الان که اخبار همه جای دنیا معلومه.یعنی خدا واجب کرده ما اینهمه هزینه کنیم بریم عربستان که بهمون توهین بشه و حرمتمون له بشه؟؟؟؟؟من خودم بشدت محجبه ام و پایبند دین.ولی همون دین میگه روزه تو وقتی میبینی داره به جسمت صدمه وارد میشه بشکن...پس نمیتونم باور کنم خدای من حج رفتنو بالاتر از عزت نفس من بدونه.هیچ جای دین نگفته حج با تجاوز و کشتار و بی حرمتی ...برشما واجب.خدای من و دین من بیشتر از هرچیزی تاکید به عزت نفس من کردن
این پولها همه کمک به داعش میشه همش بمب میشه رو سر بچه های یمنی فقط رفتن بهشون تجاوز شد و کشته شدن نیان چیزی بگن که خدا جای حق نشسته دیگه به چه زبونی خدا بگه نرین. اونجا یه نماده جوری میگین خونه خدا انگار خدا اونجا زندگی میکنه. خدا تو قلب همه اس
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا خیلی حرفها زده.دین خیلی حرفها زده.انسانیت وجدان صداقت احترام ...انگار حالا همه کارامون درسته فقط حج رفتنمون موندهاصرار و تاکید خرافی و غلط باعث دین گریزی مردم میشه
ننگ بر حماقت و فکر بسته ننگ بر تعصب و ناآگاهی. ننگ بر جهل
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
ما میدونیم که هر نفری که ثبت نام میکنه برای حج هرچقدر کم باشه ولی یه پول به جیب ال سعود میریزه و تقریبا مطمعنیم که ال سعود پولش رو در راه خیر و خدایی خرج نمیکنه اون پول رو بر علیه ما و شیعیان دیگه هزینه میکنه حالا به نظرتون عقلی و دینی کار درستیه؟ خدا راضیه؟ یا همون پول به سازمانی برسه که جوونها رو سر و سامون بده و گره از مشکلات بندگان خدا باز کنه تمام فرایضش رو همینجا انجام بدن
Lilypie Maternity tickers
من خروج پول از کشور رو اشتباه میدونم جدی میگم مثلا نمونه اش همین پولهایی که توی ضریح ها ریخته میشه ایا خدا عقل انسان رو ناقص افریده من یه اقایی رو میشناسم حاجی هست بابام تعریف میکنه میوه های اخر شب رو حاضر نیست بریزه توی یه کارتون بزار برای فقرا کنار خدا شاهده میریزه توی سطل اشغال بعضی از خانمها رو دیدم که میرن جم میکنن بعد حاج اقا هر چند سال میره با خدا عهد و پیمان میبنده که چی واقعا این درکش از خدا چیه خدا براش کیه ؟ به کدوم خدا سجده و شکر میکنه که انقدر بهش یاد نداده محبت کردن و دست یاری رو خدا میتونه توی قلب تک تکمون باشه و فقط و فقط با رفتارمونه که ثابت میکنیم خدا رو دوست داریم و خدایی داریم
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
ما میدونیم که هر نفری که ثبت نام میکنه برای حج هرچقدر کم باشه ولی یه پول به جیب ال سعود میریزه و تقریبا مطمعنیم که ال سعود پولش رو در راه خیر و خدایی خرج نمیکنه اون پول رو بر علیه ما و شیعیان دیگه هزینه میکنه حالا به نظرتون عقلی و دینی کار درستیه؟ خدا راضیه؟ یا همون پول به سازمانی برسه که جوونها رو سر و سامون بده و گره از مشکلات بندگان خدا باز کنه تمام فرایضش رو همینجا انجام بدن
Lilypie Maternity tickers
مراجع نمیتونن اعلام کنن چون وهابیها منتظر همین قضیه ان من خودم به شخصه نمیرم تا شرایط درست بشه عاشق زیارت خونه خداهم هسستم ولی خب پولمم نمیبرم تو شکم ترکا بریزم عزیزم حالا همه دو وریهامون دارن میرن ترکیه ترکیه هم به داعش کمک نمیکنه از عربهای سعودی کثیف تر این ترکای ترکیه ان
پسر گلم