2777
2789
عنوان

چیزی که همه بچه ها عاشقش هستن

304 بازدید | 3 پست
سلام دوستای جونی هر روز لوازم جدید اضافه میشه...هر چی خواستید داریم بخش های دیگه ما رو ببینید لوازم دکوری اتاق نوزاد تاب،صندلی،نینی لای لای تشک بازی روروک لوازم دکوری اتاق نوزاد کالسکه کریر کیف لوازم نوزاد لوسترهای خوشکل برای اتاق نی نی

آپلود عکس عکس و قیمت لوازم توی کامنت پایین تر آپلود عکس

لوازم لوکس آشپزخانه ،لوازم خانگی و سیسمونی www.kazar.ir عطر و ادکلن اصل پرداخت هزینه کالا درب منزل
تاب یک نفره Haenimtoy مدل DS-707 آپلود عکس این محصول ساخت کشور کره جنوبی می باشد و کیفیت بسیار بالایی دارد. ویژه سنین 6 ماه تا 6 سال و مناسب برای منازل و مهد کودک ها می باشد. مدل : DS-707 شرکت سازنده : Edu-Play ساخت : کره جنوبی

آپلود عکس

لوازم لوکس آشپزخانه ،لوازم خانگی و سیسمونی www.kazar.ir عطر و ادکلن اصل پرداخت هزینه کالا درب منزل
تاب،سرسره چسبیده کج Haenimtoy آپلود عکس برند Haenimtoy و ساخت کشور کره جنوبی می باشد و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است مناسب کودکان 1 تا 4 سال تک رنگ است مدل : hn-709 شرکت سازنده : Haenimtoy ساخت : کره جنوبی

آپلود عکس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید