2777
2789

یه چن تا چاله چوله (جای جوش) رو صورتم هس خیلی حرص میخورم حتی بعضی وقتا گریم میگیره توروخداااا بم بگید چطوری خوبشون کنم هزینه لیزر ندارم😭😭😭😭

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!

با اجازه ی استارتر... 

@حدیثوو  

نکن بچهههههههههه

اعلان هام به فنا رفت 😖

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینطوری که نشستی و کار خاصی نداری، با سرانگشتات ماساژ بده، به مرور جاش پر میشه و صاف میشه. ماساژ دادن خیلی مؤثره.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
با اجازه ی استارتر...  @حدیثوو   نکن بچهههههههههه اعلان هام به فنا رف ...

چشمممم ننه جان ولی کیف میده هااا😂😂😂😂😍❤

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
چشمممم ننه جان ولی کیف میده هااا😂😂😂😂😍❤

😂 😂 😂 😂 😂 ❤️❤️❤️❤️❤️

راستی می گم می خوام بیام تو اکیپ علمی تخیلی 🥺

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
همینطوری که نشستی و کار خاصی نداری، با سرانگشتات ماساژ بده، به مرور جاش پر میشه و صاف میشه. ماساژ دا ...

واقعا شما امتحان کردین؟!

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!
😂 😂 😂 😂 😂 ❤️❤️❤️❤️❤️ راستی می گم می خوام بیام تو اکیپ علمی تخیلی 🥺

😂😂😂😂❤💖❤💖❤

@tatitork  به فاط  بگو من تگدونم خرابه 😑💋

منم میخام بیام اکیپ تیمارستان سیار جریانش چیع 😂💃🏼

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
😂 😂 😂 😂 😂 ❤️❤️❤️❤️❤️ راستی می گم می خوام بیام تو اکیپ علمی تخیلی 🥺

درست فکر می کنم 

مسئول اکیپی؟ 

@حدیثوو    

درست فکر می کنم  مسئول اکیپی؟  @حدیثوو    

بوددمم 😂💃🏼

حالا سر کیفی میرم سر میزنم 😐😎

واقعا شما امتحان کردین؟!

من امتحان نکردم، ولی دیدم که یکی این کارو کرده و نتیجه داشته. ولی زمان میبره، فکر نکن یه هفته‌ای یا ده روزه خوب میشه. کلاً ماساژ باعث بهتر شدن جریان خون در زیر پوست میشه، در نتیجه برای شادابی پوست هم خیلی مفیده. حتی ماساژ پوست سر هم برای تقویت موی سر عالیه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
😂😂😂😂❤💖❤💖❤ @tatitork   بگو من تگدونم خرابه 😑💋 منم میخام بیام اکیپ تیمارستان سیار ...

😂 😂 😂 😂 😂 😂 

هیچی به امید خدا اگه عکس درست بشه 

تاپیک می زنیم دل افسرده هارو شاد می کنیم   

من امتحان نکردم، ولی دیدم که یکی این کارو کرده و نتیجه داشته. ولی زمان میبره، فکر نکن یه هفته‌ای یا ...

خیلی ممنون از نظرتون🙂⁦❤️⁩

😂 😂 😂 😂 😂 😂  هیچی به امید خدا اگه عکس درست بشه  تاپیک می زنیم دل افسرده هارو شا ...

منم هستممم 😎😎😂😂

من از بقیه برو و بچ ارمی خل ترم😂😂 ヽ(^。^)丿

2810