2777
2789
عنوان

نی نی های آذر 91 بیاین داخل تا چیزهای رو که بچه هامون یاد گرفتن بهم بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 7536 بازدید | 182 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه هفته زیاد ه؟تا اخر همین هفته هست اخه من نمی تونمتونم تمام وقت یای نت باشم .شما ها هم اومدین نبودم نظراتون روبذارین یا خودتون مدیریت کنین بحث مشخص شده رو تازه این طوری با حوصله بیشتر راجش مطالع می کنیم در نتیجه بیشتر یاد می گیریم.
خدایا تمام آرزو هامفقط برای لبخندش.نظرت چیه؟قبوله؟؟؟ اره؟؟؟ممنونم خدا جونم.
دوستان که تشریف می یارین لطفا نظرات تون رو راجب موارد زیر بنوسین
استفاده از دیفن هدرامین در کودکان زیر یک سال برا اروم شدنشون مخصوصا موقع دندونا و بقیه اروم بخشا
فواید .............عوارض
استفاده از امپول d3 هفته ای یک بار در کودکان زیر یک سال مخصوصا زمان دندون در اوردن
فواید ...........عوارض
دوستان اگه براتون امکان داره راجب این موضوعات مطالعه کنین چون نی نی ها خیلی حساسن.سخت نیست فقط برین گوگل ویه سرچ بزنین.
سبک زندگی > سلامت - یک فوق تخصص گوارش کودکان گفت: والدین برای درمان سرماخوردگی کودکانشان خودسرانه دارو تجویز نکنند زیرا به عنوان مثال مصرف داروی دیفن هیدارمین می‌تواند موجب اختلال در یادگیری کودکان در آ‌ینده شود.

فرید ایمان زاده افزود: پاییز فصل بیماری های ویروسی است که باعث شیوع بیماری های تنفسی و گوارشی می‌شود.بیماری های تنفسی با علائمی مانند آبریزش بینی،عطسه، سرفه، خارش حلق و ترشحات و بیماری های گوارشی به شکل اسهال خود را نشان می دهد.

وی ادامه داد: زمانی که علائم سرماخوردگی مانند عطسه و... در کودکان وجود دارد و تا زمانی که ترشحات بینی شفاف است و تب شدیدی وجود ندارد. نیازی به مصرف آنتی بیوتیک نیست.اما اگر در چنین شرایطی والدین آنتی بیوتیک به کودکان بدهند بنیه کودک ضعیف شده و مقاومت دفاعی او در آینده تضعیف می‌شود چرا که میکروبها نسبت به آنتی بیوتیک مقاوم شده و دارو اثر لازم خود را از دست می‌دهد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: گاهی والدین خودسرانه شربت دیفن هیدرامین را به کودک خود می‌دهند. در صورتی که 100درصد ممنوع است و باید بدانند اگر به کودک زیر 6 ماه این شربت را بخورانند اختلال در یادگیری را برای کودک رقم می‌زنند.

ایمان زاده افزود: کودک زیر 6ماه با مصرف شربت دیفن هیدرامین در درسهایی مانند ریاضی و فیزیک در آینده دچار مشکل می‌شوند.

وی تصریح کرد: همچنین مصرف شربت هایی که خواب آلودگی را در کودک تشدید می‌کند بسیار خطرناک است و به هیچوجه نباید برای خواب کردن کودک از دارو و مواد خواب آور استفاده کنند.عوارضی مانند ضایعات مغزی حتی کوتاه مدت حاصل مصرف این داروهاست.

این فوق تخصص گوارش کودکان تاکید کرد: اگر والدین می‌خواهند کودک خود را درمان کنند فقط می‌توانند از قطره کلروسدیم برای شست وشوی بینی استفاده کنند تا ویروسها را رقیق کنند.همچنین به کودکان خود مایعات گرم مانند چای و سوپ بدهند.

ایمان زاده افزود: بهتر است شیر کاکائو را به دلیل تحریک کردن گلو تا حد امکان استفاده نکنند و توجه داشته باشند چنانچه حال عمومی کودکشان بدتر و دچار بی قراری شد سریعاً به پزشک مراجعه کنند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: از مصرف داروهای تب‌بر مانند بروفن برای کودکان خردسال خودداری کنند زیرا کودکانی که مشکلات معده دارند دچار خونریزی‌های معده و مشکلات گوارشی می شوند.

وی گفت: مصرف استامینوفن برای کودکان منعی ندارد اما چنانچه کودک درگیری های کبدی داشت یا ادرار کودک پر رنگ بود از دادن استامینوفن نیز به او خودداری کنند.

منبع: فارس
هفته ای یه دونه D3 ؟!!!
پنج سال پیش یه سمیناری تو بیمارستان طالقانی برگزار شدکه اونجا پزشکان فوق تخصص غدد از اینکه پزشکان عمومی بدون توجه ، بی رویه آمپول D3 برای بعضی مشکلات عضلانی و استخوانی و... تجویز می کنند اونم روزی و هفته ای و ماهی یه بار ! خیلی شاکی بودند .
یه آقای دکتری می گفت نباید بیشتر از سالی یه آمپول یا هر 6 ماه نصف آمپول در بسیاری از موارد معمول ( کاری با بیماریهای خاص که دفعات تجویز کوتاه تره نداریم ) تجویز بشه چون ویتامین D ویتامین محلول در چربی هستش و بالارفتن میزانش در بدن می تونه مشکل ساز بشه و حتی می گفت ما تو همین بیمارستان طالقانی چند مورد مرگ به همین علت داشتیم .

مصرف بیش از اندازه ویتامین د افزایش کلسیم خون و در نتیجه دیسپوزیشن کلسیم از استخوان ها به بافت های دیگر از جمله کلیه و نهایتا ایجاد سنگ کلیه
الهه مهر عزیز من راجب این آمپول d3 یه مقدار مطالعه کردم حاضر نیستم همچین ریسکی بکنم .چون کودکا ن زیر یه سال خیلی نسبت به بزرگترا حساسترن.من نمی دونم این پزشکی که این نسخه رو داده چطور پزشکی ولی از من می شنوی دیگه بهش نده همون تحمل بی قراری های الانش راحت تره تا خدای نکرد عوارض بعد این امپول
[دخترم برا دندوناش داره خیلی بی قرای می کنه همه ااین روش ها رو امتحانکردم دندان گیر دوست نداره به جای اینکه دهن خودش کنه می ذاره دهن من.چیز سرد هم دستش نمی گیر چون دستش یخ می زنهانگشت منو نمی ذاره که لثه هاشو ماساز بدم
منم حاضر نیستم ریسک کنم ودارو درمانی کنم چو خطرناک
اما من متوچه یه چیز مهم شدم این که اگه سرگرم باشه کمتر بی قراری می کنه برا همین تا می تونم باهاش بازی های متنوع می کنم
برا خودم.