2777
2789
عنوان

نی نی های آذر 91 بیاین داخل تا چیزهای رو که بچه هامون یاد گرفتن بهم بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 7536 بازدید | 182 پست
امپول d3
همون ویتامین dهست
دکتر دخترم میگفت همه مردم ایران کمبود ویتامین d دارن و هیچ ضرری نداره
اما شما با دکتر مشورت کن این امپول وهر 2 هفته یکبار میزنن
زندگی به من یاد داد.... اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کنددر تاریکی همه ما شبیه همدیگریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم کودک....جنس.....ت ت .......وزن ......قد........... روحیه کودک............................فرزند چندم .......دندون

تسنیم .......دختر.....18آذر.......9 کیلو... ................ بسیار شاد..............................اول ............نداره
آیلین..........دختر.....23آذر.......6.5........65.............بسیار باهوش و زرنگ و شاد شاد.....اول

ماریانا......دختر....23آذر ........ 8 کیلو ...60 ......... باهوش و حساس .....................اول

روشا .....دختر.....20 ........9....... ........بسیار شاد...............................اول
النا........دختر.....7.........68.............باهوش شاد...............................1ول...........................نداره

محمد طاها........26.......75..........9........باهوش وشاد
پاشا.........پسر.....1اذر.....11......70........شیطون و شیرین......اول................8 دندون
خدایا به امید تو
مهمتری علائم دراوردن دندون با توجه به تجربه شخصی:
ابریزش از دهان. بیقراری. بیدارشدن از خواب شبانه و گریه کردن طوری که با هیچی ساکت نمیشن و اصلا هم شیر نمیخورن. بیحوصله میشن و همش دستشون یا وسایل اطراف رو به لثه میکشن. پسر منم تب داشت براش شیاف استامینیفون میزاشتم خیلی خوب بود یکم هم خواب اور بود باعث میشد چند ساعت بخوابه
خدایا به امید تو
مامی بلای عزیز بحث این هفته علایم دندون در اوردن هست شما هم چیزهای رو که می دونی و تجربه هاتون رو بنویسین
خدایا تمام آرزو هامفقط برای لبخندش.نظرت چیه؟قبوله؟؟؟ اره؟؟؟ممنونم خدا جونم.
به نظرم اگه بچتون شب بیدار شد و گریه کرد بهش شربت دیفن هیدرامین بدید که خواب اوره بچه راهت بخوابه و کمتر درد بکشه من اینکارو نکردم ولی برا بقیه دندوناش حتما بهش میدم زجر بچه کم میشه طفلک گناه داره از درد نخوابه
خدایا به امید تو