2777
2789
عنوان

بياين عروسك ها رو ببينين

240 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها

من يه خانوم با يه بچه

دارم سعي ميكنم عروسك روسي بفروشم

قيمتهام هم خيلي مناسبه سودي برام نداره فقط قصدم از فروش اينه كه از اين حالت افسردگي و روزمرگي بيرون بيام و باور داشته باشم كه منم ميتونم كاري كنم

حالا كه تعدادي درست كردم نميدونم كجا بفروشم😢كسي نميخره

به نظرتون چيكار كنم🥺

عکساشونو بفرس

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشگل چجوری یادگرفتی ؟؟هزینه درس کردنش زیاده؟؟

البته هنوز كامل ياد نگرفتم اين دوتا رو تازه درست كردم يكي از دوستام بهم كمك ميكنه

البته قراره بعد از كرونا برم تموزش كاملش رو ببينم

الان همه چيش هست بدن اماده،لباس اماده و...

به نظرم بايد دوست و اشنا زياد داشته باشي كه ازت بخرن😅

من كه از وقتي ازدواج كردم نه با فاميلاي خودمون نه با فاميلاي شوهر رابطه اي نداريم😐خودمون اومديم شهر غريب زندگي ميكنيم

2810