2777
2789
عنوان

☂️ آیا گوشی معیوب و قدیمی بلااستفاده تو خونه داری؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 42 پست
نه

عکسشون رو واتس یا تل محبت بفرمایید ازتون خریداری میشه

0933

320

1212

سپاس

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من y311 هواوی دارم اگه اسمشو اشتباه نگفته باشم S7 edge هم دارم که سالمه شما قیمتشو میدونین؟ البته ا ...

سلام

بله عکسشون رو محبت کنید تا خریداری بشه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

سلاممن یه گوشی y6 prime دارم که گوشه صفحه به اندازه یک سانت از بالا تا پایین لمسش مشکل داره یهو از کار افتاد بدون ضربه خوردنبنظرتون سخت افزاریه یا نه؟ بخوام بفروشم چقد میشه حدودا؟

لبریزم از سکوت بسیار
سلاممن یه گوشی y6 prime دارم که گوشه صفحه به اندازه یک سانت از بالا تا پایین لمسش مشکل داره یهو از ک ...

سلام

قیمت باخودتونه🌷

سلام عذر میخوام اگر ایرادی نداشته باشه ی سوال بپرسم ازتون؟

من ی سامسونگ گلکسی گرند نئو 6ساله دارم سالی یکی دوابر باید براش باتری بگیرم همش خاموش میشه گاهی باید حتما به شارژر وصل باشه که روشن بشه،اون باتری خودشم همینطوری بود انگار جای باتری براش بزرگ بود چون همش باتری تکون‌میخورد😬

عصرم ی باتری جدید گرفتم دو‌ساعت تو‌شارژ بوده کامل که شد از شارژر جداش کردم خاموش شد دوباره😖تا وصلش نکردم روشن نشده.

لطف میکنین بهم بگین که به نظرتون ممکنه مشکل اصلی از گوشیه یا باتریش؟ ازش خسته شدم شاید بخوام ردش کنم شما چقدر میخریدش؟

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
سلام عذر میخوام اگر ایرادی نداشته باشه ی سوال بپرسم ازتون؟ من ی سامسونگ گلکسی گرند نئو 6ساله دارم س ...

سلام

خواهش میکنم

اینکه باطری تکان میخوره عجیبه

اینکه سالی دوبار باطری میگیرید عجیب تر!

خوب معلومه ایراد از گوشیه

چرا باطری میخرید مجدد؟ اون فروشنده باطری چرا به روی مبارک نیاورد؟؟؟

گوشی شما بردش ی جاییش اتصالی داره

باید باز و برسی بشه

سلام خواهش میکنم اینکه باطری تکان میخوره عجیبه اینکه سالی دوبار باطری میگیرید عجیب تر! خوب معلوم ...

چی بگم بخدا فروشنده ها میگن این گوشی قیمتی نداره باید باهاش بسازی،بهم‌گفتن نهایتا 500ازت میخریم 

ولی نگفتن مشکل از خود گوشیه یا باتریش 

احتمالا هزینه تعمیرش به اندازه خود گوشی  میشده برای همین چیزی نگفتن😔

همین که شما راهنماییم کردین دقیقا چرا اینطوریه

یک دنیا ازتون سپاسگزارم،اجرتون با امام حسین🌱🌿🍂

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
چی بگم بخدا فروشنده ها میگن این گوشی قیمتی نداره باید باهاش بسازی،بهم‌گفتن نهایتا 500ازت میخریم  ...

مخلصم ابجی

در پناه خدا