2777
2789

سلام و ارادت

ظهر جمعتون بخیر🌷

تاپیک های قدیمیم هست با توضیحات بیشتر. تعمیر کارسخت افزار و کارشناس الکترونیک و از همه مهمتر عاشق تعمیرات از کوچولوییم 😄

هر گوشی بلااستفاده و شکسته و خاموش حتی  که بعضی از قطعاتش سالم باشه.

مدل و عکس گوشی ها رو میتونید تل یا واتس بفرستید تا ان شالله ازتون خریداری بشه 👇

۰۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

بخصوص گوشی قدیمی دکمه ای!!

یک صلوات برای سلامتی خودتون بفرستید🌷

مرسی از بودنتون...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

اگر گوشی ندارید اشکالی نداره.

حداقل بنویسید ناهار چی دارید.

باتشکر😋😁

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

من گوشیم انتن دهیش خیلی بد شده، یعنی همش میره و جای انتن کلا یه دایره میادکه روش یه خط داره، یکی هم بهم میزنگه میگه صدات نمیاد، ولی صدای اون برامن میاد

باید انقد گوشیو تکون بدم اینور اونور برم که انتش بیاد😓😓😓😓

سلام  من گوشیم انتن دهیش خیلی بد شده، یعنی همش میره و جای انتن کلا یه دایره میادکه روش یه خط د ...

اگه ببرم‌تعمیرش کنن‌ چندروز باید بمونه؟

چون معلمم کارم همش مجازیه، نمیتونم زیاد بذارم بمونه اونجا

ما دوتا گوشی داریم استفاده نمیکنیم یکیش سامسونگه باتریش باد کرده و صفش خش داره یکیشم هوایی باتری خ ...

سلام

اگر برای فروش هست عکسش رو واتس یا تل محبت بفرمایید

0933

320

1212

من بلتری گوشبمو از وقتی عوض کردم یهو خاموش میشه شارژش میشه ۰ چ کنم

سلام

باطریتون فیک یا انبار خورده و تاریخ گذشته بوده

منم دارم

سلام

اگر برای فروش هست عکسش رو واتس یا تل محبت بفرمایید

0933

320

1212

سلام  من گوشیم انتن دهیش خیلی بد شده، یعنی همش میره و جای انتن کلا یه دایره میادکه روش یه خط د ...

سلام خانم معلم بزرگوار

مدل گوشیتون رو بفرمایید

از دستتون افتاد پایین قبلا درسته؟؟

من ۴_۵تا گوشی قدیمی دکمه ای دارم میخوام نگهشون دارم یاد گذشته کنم😄😁

سلام

گذشته ها گذشته 😊