2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان دیگه ۱میلیارد ارزشی ندارند 

میگم دیگه دلار چند برابر شده

یادمه بچه‌ها با دلار ۲تومن و ۳ تومن رفتن‌ الان ۲۶ یعنی یه ۱۲ و۱۳ تایی باید با خودت ببری حداقل

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

میدونی هزینه خرید خونه تو ترکیه چقدره ؟؟؟؟؟؟؟

مختلفه 

اما برای پاسپورت دویست و پنجاه هزار دلار حداقل 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

اگر پول کافی نداری تحصیلی برید منم اول تحصیلی میرم کانادا بعد شهروند شدنم ترک تابعیت ایران میکنم فقط دو ماه دیگه تو ایران هستم.

امیدوارم حداقل هم وطن هام یکم خشی ببینن البته من سنم پایین تره و فقط 19 سالمه و به خاطر رزومه عالی تحصیلی ام هرکشوری میتونم برم اما کانادا چون رفاه خوبی داره میرم. 

موفق باشی اگر هم سوالی داشتید تو این زمینه بپرس

اگر پول کافی نداری تحصیلی برید منم اول تحصیلی میرم کانادا بعد شهروند شدنم ترک تابعیت ایران میکنم فقط ...

بر دروغگو لعنت‌... دوره لیسانس فاند نداره! 

خوبه کاربری شم ترکیده! بسکه دروغ گفته... خدا همه دروغگو هارو هدایت کنه

با وکیل متخصص در حیطه مهاجرت باید صحبت کنی عزیزم 

نوع مهاجرتت هم باید مشخص کنی و طبق اون اقدام کنی 

مثلا تحصیلی و یا کاری و...

میزان قابل توجهی پس ازانداز هم نیازه واسه یکی دوسال  اول تا به خوبی جا بیفتید نیازه از جیب مصرف کنید