2777
2789

افسردگی و مشکل اعصاب دارم روزی ۴ تا قرص میخورم

الان انقد سردرد دارم

حالم اصلا خوب نیست

دلم میخواد تو خونه تنها باشم بزنم همه چیزو بشکنم ولی خانوادم خونن و من از اتاقم بیرون نمیرم

خسته شدم از وضعیتم

هرروز دکترم خانوادم هم هی منت میزارن میبریمت دکتر فلان خب چیکار کنم؟؟توانایی کار کردن که ندارم..چیکار کنم خدا هم بهم سلامتی نداد

بابام یا منت میزاره یا غش کردنم و مسخره میکنه جلو چشمم

از این که همش غش میکنم می‌افتم خستم 

مهمونی میرم باشگاه میرم همش میترسم وای خدا غش نکنم وای نیوفتم جلو بقیه آبروم بره

از اینورم دکتر تازه بهم گفته تشنج دارم

داغونم

فقط گریه میکنم از وضعیتم

از اینورم مامانم میگه دست خودته بابام هی منت چهار قرون پول دکتر و سرم میزاره

تازه تراپی و اینا هم نه..وایسمیسن هروقت افتادم غش کردم دیگه میبینن چاره نداره می‌برن دکتر

الانم دو دقیقه از اتاق بیرون رفتم گفتم حالم خوب نیست دکتر بریم بابام فحشم داد کلا دعوامون بود😭چقد خدا تو نامردی خیلی نامردی خیلی

مگه بیسوادن؟چطور ممکنه بیمار تشنجی دست خودش باشه که از هوش نره 

واقعا که براشون خیلی متاسفم

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب میشی ایشالله

یه بیمار سرطانی بود ک داشت ذره ذره ذوب میشد و حتی اون موهای قشنگشو هم از ته زد

ولی خوب شد خدا معجزززه کرد

سوره تکویر و جن برای پاکسازی خووبه بخوون

پرواز کن تا آرزو ، زنجیر را باور نکن !توی لاین مژه و پرسینگ بدن و تتوی بدن  و بافت مو ب صورت حرفه ای فعالیت میکنم و کلی هنرجو دارم 😍اموزش هم میدم🙃  

عزیزم غش کردن شما که ارادی نیست،سعی کن خودت به فکر حالت باشی با این اوضاع باید بیخیال این رفتارای خانواده ات باشی متاسفانه اصلا مسئولیت پذیر نیستن.با آرزوی سلامتی برای شما.

بمیرم منم بیمارم تراپیست میرم وسواس فکری عملی حاد که به جسمم زده به حضرت عباس بسپار امیدت رو ناامید نمی‌کنند خیلی مردن به حضرت زهرا قسمشون بده

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن