2777
2789
عنوان

چرا انقدر بدشانسم من

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 40 پست
مادرشوهر بنده خدای من برادرش فوت کرده بود اصلا تو مراسماش به من نمیگفت بهش میگفتم چرا بهم نگفتین میگفت تو بچه کوچیک داری سخته ولش کن هستن اینجا
من ب دستان خدا خیره شدم'معجزه کرد😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه ربطی به بدشانسی داری بقیه باهات جوری رفتار میکنن که خودت اجازه میدی
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
واآآااا خوبه بچه داری بهترین بهانه .تازه من اگه بچه هم نداشتم خوب میتونم بهانه جور کنم .بگو سرم درد گرفت بگو یه دفعه فشارم اومد پایین بشین یه کم .یعنی چی اینهمه آدم اونجان یک نفر همه کارا رو بکنه مگه کلفتشونی
بچه به این کوچیکی!!!!! خب بگو وقت شیرشه، باید جاشو عوض کنم. بچه بیقراره... هزار تا بهونه میتونی بیاری عزیزم...
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب