سلام پسرم تو روز هر سه ساعت یه بار میخوابه ، شبا هم تا صبح شیر میخوره، اصلا یه اوصاعی دارم، چی به بچتون تو این سن میدین که سیر بشه، من فرنی میدم یه سوم پیاله صبح و ظهرو شب، با این سیر میشه اخه؟ درمونده شدم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چقدر کم میدی ، من ساعت ۱۱ صبح موز و گلابی و یه میوه ی دیگه هرچی داشتیم میکس میکنم میدم بعد ساعت دو اینا یه تیکه هویچ یه سیب زمینی کوچیک و یه تیکه کوچولو گوشت و کرم بروکلی و یه قاشق روغن زیتون میپزم له میکنم بهش میدم
خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
دختر من شیرخشکیه روز دوبار میخوابه شب هم کامل بیدار نمیشه ولی همش وول میخوره و نق و نوق میکنه باید پستونک بذارم دهنش
غذا هم دو وعده میدم یک سوم پیاله سوپ
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
از اول که نمیخورد هر دفعه دو هفته مقاومت میکرد تا عادت کرد
خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
دختر من هزار ماشاالله هفت ماه و ده روزشه خوابش عالی ده شب میخابه فردا صبحش ده یازده صبح بیدارمیشه ...
میشه قد و وزنشو بگی عزیزم
پسر من الان ۳ماهه مقاومت میکنه چیزای مختلف دادم از هر راهی وارد شدم ولی خب فقط دو لقمه میخور ...
به زور که اصلا نباید بدی ما اینجوری بود که یکیمون شکلک و بازی در میکرد جلوبچه تا بخنده اون یکی دیگه غذا میذاشت تو دهنش تا دو سه هفته اول اینجوری گولش میزدیم بعدش دیگه خودش دهنشو باز میکنه و میخوره نیاز به دلقک بازی نداره 😁