2777
2789
عنوان

نوزاد ۷ ماهه تو روز چقدر میخوابه

2149 بازدید | 13 پست

سلام پسرم تو روز هر سه ساعت یه بار میخوابه ، شبا هم تا صبح شیر میخوره، اصلا یه اوصاعی دارم، چی به بچتون تو این سن میدین که سیر بشه، من فرنی میدم یه سوم پیاله صبح و ظهرو شب، با این سیر میشه اخه؟ درمونده شدم

خواهر پسر من۱۵ماهشه و تا صب شیر میخوره😐از اول هم کم خواب بود

ولی در اصلش باید صبح ۸پاشه ۱۰تا۱۱بخوابه باز ۲تا۴بخوابه 

باز ۶تا۷

از ۹هم بخوابه کلا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر کم میدی ، من ساعت ۱۱ صبح موز و گلابی و یه میوه ی دیگه هرچی داشتیم میکس می‌کنم میدم بعد ساعت دو اینا یه تیکه هویچ یه سیب زمینی کوچیک و یه تیکه کوچولو گوشت و کرم بروکلی و یه قاشق روغن زیتون میپزم له می‌کنم بهش میدم 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

دختر من شیرخشکیه روز دوبار میخوابه شب هم کامل بیدار نمیشه ولی همش وول میخوره و نق و نوق میکنه باید پستونک بذارم دهنش 

غذا هم دو وعده میدم یک سوم پیاله سوپ

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

سخت میگیری 

بچه منم همینه هر سه ساعت خوابش میگره و حدود نیم ساعت چرت میزنه 

کلا هم بد غذاست و تا صبح شیر میخوره 

اصلا هم ناراحت نیستم 

هزارتا بچه دیگه عین بچه خودم دیدم همشون زنده و سالم و قوی هستن 

نگران نباش گلم

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟
چقدر کم میدی ، من ساعت ۱۱ صبح موز و گلابی و یه میوه ی دیگه هرچی داشتیم میکس می‌کنم میدم بعد ساعت دو ...

چه خوبه که میخوره 

پسر من خیلی اهل خوردن نیست 

چه خوبه که میخوره  پسر من خیلی اهل خوردن نیست

از اول که نمیخورد هر دفعه دو هفته مقاومت می‌کرد تا عادت کرد 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
دختر من هزار ماشاالله هفت ماه و ده روزشه خوابش عالی ده شب میخابه فردا صبحش ده یازده صبح بیدارمیشه ...

خوشا به بخت بلندت

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

بچه من نزدیک ۶ ماهشه  ، ۳ ساعت یکبار نیم ساعت میخوابه شبا هم از ۱۱ میخوابه تا ۷/۵ صبح

اما تا صبح فقط وول میخوره و نق میزنه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
دختر من هزار ماشاالله هفت ماه و ده روزشه خوابش عالی ده شب میخابه فردا صبحش ده یازده صبح بیدارمیشه ...

میشه قد و وزنشو بگی عزیزم 

از اول که نمیخورد هر دفعه دو هفته مقاومت می‌کرد تا عادت کرد 

پسر من الان ۳ماهه مقاومت میکنه 

چیزای مختلف دادم

از هر راهی وارد شدم ولی خب فقط دو لقمه میخوره 

خداروشکر قدووزنش خوبه منم اذیتش نمیکنم که زوری بچپونم تو حلقش

پسر من الان ۳ماهه مقاومت میکنه  چیزای مختلف دادم از هر راهی وارد شدم ولی خب فقط دو لقمه میخور ...

به زور که اصلا نباید بدی ما اینجوری بود که یکیمون شکلک و بازی در می‌کرد جلو‌بچه تا بخنده اون یکی دیگه غذا میذاشت تو دهنش تا دو سه هفته اول اینجوری گولش میزدیم بعدش دیگه خودش دهنشو باز میکنه و میخوره نیاز به دلقک بازی نداره 😁