2777
2789

سلام دوستان عزیزم من یک پیج دارم واقعاااا شما اگر قیمت های بیرون رو داشته باشید و برید به پیج اینستام سربزنید میبینید چقدر قیمت های مناسبی دارم، پیج اینستام kawaii.handmades هست و اونجا کلی مدل کارامو پست کردم و به جز اونا هایلایت های قابل سفارش هم دارم که میتونید از اوناهم سفارش بدید، جنس هامون پولیشه ولی گاها اگد بخواید با جنس دیگه میزنیم، تازه شما هر سفارشی داشته باشی و عکسشو به دایرکتم بفرستید من براتون با رنگ دلخواه درست میکنم، داخلشونم لایکو درجه یک میزنم، لطفا حتما با در نظر گرفتن ابعاد محصول، جنس، مواد داخل کار و کیفزت و تمیزی و قیمت، محصولات مارو با جاهای دیگه مقایسه کنید

درصورت تمایل میتونید برای اطلاع بیشتر یا هرچی به آیدی arisa098 هم در تلگرام پیام بدید،ممنون میشم از حمایتتون از شغل خونگی من🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله موفق باشی. بنظرم تل هم‌کانال بزن چون شاید یکی مثه‌من اینستا نداشته باشه🥰😘

ممنون ازتون🥰

تلگرام هم میتونید به آیدی arisa098 پیام بدین و مدلهارو ببینید

ممنون ازتون🥰 تلگرام هم میتونید به آیدی arisa098 پیام بدین و مدلهارو ببینید

گلم کانال تل خیلی بهتره. ب تجربه دیدم. چون مثلا فک کن من اصلا الان قصد خرید ندارم ولی میام کانالتو میبینم کارت میمونه تو ذهنم و وقتی ک قصد خرید داشتم میام ازت میخرم. ولی وقتی بگی بیاین پی وی تا عکسا رو بفرسم برا کسی خوبه ک همون لحظه بخاد خرید کنه. این ی پیشنهاد بود دوستم🌹😍پر برکت باشه کارتون