2777
2789
عنوان

اینجا هستن کسایی که با دعا گرفتن به عشقشون رسیدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 38 پست

یکی از دوستان خودشو ب در دیوار زد و دعا گرفت 

گفت الا بلا من دوسش دارم باید بیاد خاستگاری ..خلاصه 

بعد التماس زاری و دعا و جادو جنبل رفت سر زندگی 

😑😑الان با ی بچه داره جدا میشه ..میگه خانوادش دخالت میکنن.اخلاقش بده ...عزیزم زورکی چیزی نخاه

پشیمون نیستی؟ به دعا نویس چی گفتی؟ من میخام برا نامزدم دعای محبت بگیرم

نه اصلا پشیمون نیستم چون عاشق همسرم بودم.تو خوابم نمیدیدم ک زنش بشم چون قبلا یه ازدواج ناموفق داشتم.به دعانویس گفتم یه دعا بده دوست پسرم بیاد بگیرتم خیلی دوسش دارم.

خدایا دخترمو از شر رفلاکس و آلرژی نجات بده.برای محقق شدن آرزوم یدونه صلوات بفرستید😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از دوستان خودشو ب در دیوار زد و دعا گرفت  گفت الا بلا من دوسش دارم باید بیاد خاستگاری ..خل ...

این مشکلو ک اکثر خانواده ها دارن

خدایا دخترمو از شر رفلاکس و آلرژی نجات بده.برای محقق شدن آرزوم یدونه صلوات بفرستید😍
خوب چرا بريدي؟؟!بگو با راه حل مناسب شايد بتونم كمكت كنم

بابا وحشتناک اگ کار بدی بکنم قهر میکنه، الان سه چهار روزه هرچی زنگ میزنم ج‌ نمیده، امروز براش کلیپ فرستادم و توش حرف زدم، الان میبینم پاک‌ کرده😔 من کار خیلی بدی کردم از رو شوخی ، شوخی خرکی ، من اشتباه کردم ولی خب دلم میخاد بپذیره اشتباهمو همون‌جوری که من می‌گذرم . این یه مورده. دیگ صبر ندارم. تاپیکای قبلم توضیح دادم 

یک عدد ترکیده. کاربری دست دو نفره دوستان 🤦🤦🤦
من درباره دعا گرفتن اطلاعی ندارم. ولی این موضوع تاپیکت منو یاد یه چیزی انداخت. یه خانم و آقایی بودن ...

و اینکه اعتقادی هم به دعانویس و اینجور چیزا ندارم. هر چیزی که خدا بخواد اتفاق میوفته 

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 

البته من جادو و جنبل نکردم.این آقا هم دعاهای خیر مینوشتن.من قبل این اصلا ب دعا اعتقاد نداشتم ولی با این اتفاق باور پیدا کردم بهش متاسفانه😩

نه اصلا پشیمون نیستم چون عاشق همسرم بودم.تو خوابم نمیدیدم ک زنش بشم چون قبلا یه ازدواج ناموفق داشتم. ...

پیر بود اون مرده دعا نویس؟ فامیلم باید بگی؟ دعا رو به خورد شوهرت دادی ؟ ببخشید این همه سوال میپرسم ولی دعای محبتم گرفتی ؟

[QUOTE=164211499]بابا وحشتناک اگ کار بدی بکنم قهر میکنه، الان سه چهار روزه هرچی زنگ میزنم ج‌ نمیده، امروز براش کلیپ ف ...[/Q

شوهر من اینجور نبود.تو دوران دوستی خیلی دوسم داشت.مدام پسش میزدم چون نمیخواستم بیشتر ازین وابستم بشه ولی اون هی میومد.بشدت پیگیرم بود ولی خب همیشم میگفت برا ازدواج بهم دل نبند.الان یوقتا این حرفشو میگیم و میخندیم😂

من درباره دعا گرفتن اطلاعی ندارم. ولی این موضوع تاپیکت منو یاد یه چیزی انداخت. یه خانم و آقایی بودن ...

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 خیلی خستم خیلی

پیر بود اون مرده دعا نویس؟ فامیلم باید بگی؟ دعا رو به خورد شوهرت دادی ؟ ببخشید این همه سوال میپرسم و ...

خواهش میکنم عزیزم.من ندیده بودمش راستش.تلفنی دعا گرفتم.یکی از دوستام شمارشو داد.نه فقط اسم خودم و مادرم.اسم طرف و مادرش.یه کاغذ داد تو آب له کردم تو حموم ریختم رو سرم.یه دعا داد تو آب شستمش ۷ شب ریختم تو شربت بهش دادم

خواهش میکنم عزیزم.من ندیده بودمش راستش.تلفنی دعا گرفتم.یکی از دوستام شمارشو داد.نه فقط اسم خودم و ما ...

آها ولی در کل باید پیشت باشه که بهش بدی بخوره......

خواهش میکنم عزیزم.من ندیده بودمش راستش.تلفنی دعا گرفتم.یکی از دوستام شمارشو داد.نه فقط اسم خودم و ما ...

بعد پس رفتی دیدینش برا گرفتن دعا؟ شوهرتم خبر داشت ازینکار؟

آها ولی در کل باید پیشت باشه که بهش بدی بخوره......

اره برا من اینجور بود.من راحت بودم و آزاد.اونم از خداش بود ک بیاد پیشم.هفت شب رفتیم بیرون تو شربت و نوشابه میدادم بهش.شبه آخر یادم نمیره هرگز.لیوان آخرو نمیخورد.وحشتناک بود اصلا.ب زور و خواهش و مشکوک بازیه من خوردش یهو برقای کافی شاپ رفت😑اونم گفت خیلی حالم بده تو دلم غوغاس  و سریع بلند شد و ب طرز عجیبی رفت...امیدوارم اگر گناه کرده باشم خدا منو ببخشه ولی من عاشقش بودم اگر بهش نمیرسیدم تا آخر عمرررر غصه میخوردم فک میکنم حال منو قشنگ درک کنی

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 خیلی خستم خیلی

باور کن اگر به خیر و صلاحت باشه شهدا حتما جواب میدن. من حرف الکی نمی زنم باور کن دیدم که میگم. کاری با دعا نویس و این جور چیزا نداشته باش. اول از همه هون چیزی که خدا بخواد همون میشه این کارا همش بهونس برای اینکه دلمون رو خوش کنیم به اینکه حالا کاری کردیم. دوما من توی زندگیم و اطرافیانم خیلی عنایت و توجه شهدا رو دیدم. از خدا اون چیزی که به خیر و صلاحت هست رو بخواه عزیزم. می دونم تحمل بعضی چیزا سخته ولی اگه اون چیزی که می خوای برآورده نشه دلیل بر این نیست که تنهایی شاید به خیر و صلاحت نیست 

از شهدا هم کمک بخواه، من به عنوان کسی که از در خونشون حاجت گرفتم دارم میگم کاری هم به جناحات سیاسی و اینجور چیزا ندارم 

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره