2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میگه بچتو بزار پیش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 54 پست
بااجازه استاتر عزیز.منم دخترم سه سالشه.پدرشوهرم هروقت دلش بخواد میاد میبرتش کلی هم واسش آت وآشغال از ...

نه حق نداری ناراحت بشی

چون خودتون این اجازه رو از اول بهشون دادید

اول رو میدید بعد میگید چرا میان میبرن!

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!
وا... ینی دلت میخادبزاری پیشش ولی دودلی اومدی ع مابپرسی.. واقن ک

نه خودم ک اصلا دلم نمیخواد ولی ب این فکر میکنم خودمون بچگیامون دوست داشتیم ی جا بمونیم میترسم بزرگتر بشه رو دلش بمونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن ازدواج کردین یه کوچه از والدینتون فاصله داشته باشین

بچه دار که شدین هفت کوچه فاصله بگیرین

انوقت چه دلیلی داره بچه شب اونجا باشه 😐

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است

من اصلا دوس ندارم بچم جایی دیگه باشه چون رو تربیت بچه اثر میذاره و از هیچ کدوم از دوتا خانواده حرف شنوی پیدا نمیکنه همیشه هم یه طرف واسه اینکه توجه بچه رو جلب کنن بهش باج میدن و بچه رو پررو میکنن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نه حق نداری ناراحت بشی چون خودتون این اجازه رو از اول بهشون دادید اول رو میدید بعد میگید چرا میان ...

ناراحت میشدن.از اول هم مشکل داشتن میدونن ناراحت میشم بازم کارخودشون رومیکنن.بخوام روشون وایسم بدمیشه

نه خودم ک اصلا دلم نمیخواد ولی ب این فکر میکنم خودمون بچگیامون دوست داشتیم ی جا بمونیم میترسم بزرگتر ...

اگ دلت میخادتربیت اونوبردارع ب حرف اون گوش کنع توروحساب نکنه ببربزارپیشش

زهرماررر😐

این سنی نه ولی یکم که بزرگتر بشه من اجازه میدم اگ دلش بخاد خونه مادربزرگاش بمونه...و اینم بگم که تو یه ساختمونیم

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  
نه هرگز

به خدامن ارزودارم یکی یک ساعت بچه م. وبگیره یکم نفس بکشم ازبس که نق میزنه کل بدنموازگازش گرفتنش سیاه وکبوده .یکی محض رضای خدانمیادیکساعت فقط بابچه بازی کنه یکم نفس بکشم