بچم یک سالشه مادر شوهرم میگه اگه یکم بزرگتر باشه شیر نخود بخوره من شبا نگهش میدارم پیش ما بخوابه شما بودین میزاشتین من تودم ب شخصه دلم براش تنگ میشه حس میکنم ولی میخوام ببینم بنظرتون درسته اینکار یا نه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من اصلا دوس ندارم بچم جایی دیگه باشه چون رو تربیت بچه اثر میذاره و از هیچ کدوم از دوتا خانواده حرف شنوی پیدا نمیکنه همیشه هم یه طرف واسه اینکه توجه بچه رو جلب کنن بهش باج میدن و بچه رو پررو میکنن
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
به خدامن ارزودارم یکی یک ساعت بچه م. وبگیره یکم نفس بکشم ازبس که نق میزنه کل بدنموازگازش گرفتنش سیاه وکبوده .یکی محض رضای خدانمیادیکساعت فقط بابچه بازی کنه یکم نفس بکشم