2777
2789
عنوان

کراشم فالوم کرد اخ جووووون

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 26 پست
بخدا سایت خرابه  وگرنه دیشب برا همه گذاشتم

☹☹☹☹

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا بهش برسی😍😍

مرسی عسیسم  حالا عاشقشم نیسم فقط قیافشو دوس دارم اخلاقش نمیدونم چطوریاس

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
بیشتر پسرا معمولا همه دخترا رو فالو میکنن فرقی نمیکنه کی باشه فقط دختر باشه!

اتفاقا دخترای خیلی کمی رو فالو کرده و 

بعدشم تابستون خودش منو فالو کرد فالوراش از بس کم بود من فک کردم پیج فیکه بعد فالوش کردم دیدم نه باباااااااا ازین خبرا نیس  ولی یه مدت گذشت منو انفالو کرد پررو  ولی امشب همین که فالو کردم زرتی اونم فالو کرد

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من ندیدم عکسشو    

ناموسا سایت خرابه

وگرنه من یکیو تو نی نی سایت عکسشو جهانی کردم

به حدی ک اشنام دراومد حتی   

اگه همشهریت نیس بیخیالش شو توروخدا 

اره سخته

ولی خب حسم بهش عشق که نیس

ولی از قیافش خیلییییییییییی خوشم میاد