2777
2789
عنوان

حسو حالم خوش نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 44 پست
ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺧﺪﺍ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺣﺮﻓﺎﯼ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﻣﻦ ﺧﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ  ﭼﻪ ﺣﺲ ﻣﺸﺘﺮﮐﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻣﻦ ﻭ ﺧﺪﺍ ...  ﺍﻭ ﺍﺯ ﺣﺮﻓﺎﯼ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﻣﻦ ﺧﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ...  ﻭ ﻣﻦ ...  ﺍﺯ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻏﻢ ﺍﻧﮕﯿﺰ ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﻢ...
به آخـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر که برسی . . . . . فقط نگــــــــــــــــــــاه میکنی
روزگـــــار ...     میــخندے ..؟     کمےحـرمتــــــــ نــگه دار ...     مــگر نمی بینے سیاهــــــپوش خودمــــــ هستم‎ …؟
به آخـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر که برسی . . . . . فقط نگــــــــــــــــــــاه میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از چوپان پیری پرسیدند چه خبر ...ّّ؟؟ با لحن تلخی گفت : گرگ شد ! آن بره ای که نوازشش می کردم...
مواظبم باشید ....!! دَست هایم را بگیرید می گــــــویَند آلزایمــــر گرفته امـــ....!ا اما مَــن فَقــــــط ... دنیایتـــــان را دیگَر نمی شِناسَم !
پیشانی ار ز داغ گناهی سیه شود، بهتـــر ز داغ مهر نمــاز، از سـر ریــا. نام خــدا نبردن از آن به که زیــر لب، بهـــر فریب خلق بگوئی خــدا خــدا
نسلی هستیم که : روزها می خوابیم و شب ها بیداریم. چون چون تاریکی شبــــــ. برامون قابل تحمل تر از تاریکی روزهامونه ... !
دیروز پینوکیو آدم شد . امروز آدم ها پینوکیو. من از عاقبت مادربزرگ می ترسم اگر فردا شنل قرمزی گرگ شود.