2777
2789
عنوان

اگه ۲۰ میلیون پول داشتین چیکارش میکردین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله با دل خوش استفاده کنی عزیزم🌹

ممنونم عزيزم سال ٩٦ طلاهام رو براي خونه خريدن فروختم و الان ديگه هر پولي دستم بياد فقط ميدم طلا ميخرم كه اون طلاها بياد سرجاش ، ان شا الله همه بتونن بخرن .

اون دوستی ک گفت لوازم  ارایشی میخریدم میفروختم از فکرش خوشم اومد خودمم بهش فکر کردم ولی در حد اجازه کردن مغازه بود ک پولمون نمیزسه 

بنظرتون لوازم ارایشی بخرم پیج اینستا بزنم بفروشم!

من بودم کاشی و سرامیک واسه خونمون خالی میکردم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
اون دوستی ک گفت لوازم  ارایشی میخریدم میفروختم از فکرش خوشم اومد خودمم بهش فکر کردم ولی در ...

حضوری نه آنلاین منظورم بود عزیزم پیج اینستا و گروه تلگرام

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍
اره منم انلاین میگم 😍

بنظر من کار خوبیه فروش خوبی هم داره حتی اگه فقط فامیل و دوست آشنا بخره😅🥰

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍