2777
2789
عنوان

پوشک و پد و دستمال دائمی یکتا

536 بازدید | 5 پست

محصولات مارا به دوستان خود معرفی کنید 🌹

❤️❤️محصولات بهداشتی دائمی یکتا❤️❤️❤️

تولید انواع پوشک های دائمی و پد های بانوان دائمی،پوشینه بزرگسال دائمی،دستمال توالت دائمی و......👌👌👌👌

به صرفه و اقتصادی😄😄😄😄

دیگر از خرید پد بهداشتی و پوشک و دستمال کاغذی راحت میشوید😍😍😍😍😍😍

یه سر بزن به کانال ما 👉👉👉👉👉

مطمئنم از این خلاقیت خوشت میاد😎😎😎😎

حمایت از کالای ایرانی🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

هزینه ارسال تهران۱۰هزار😳

شهرستان۱۲هزار☺️

خرید بالای۲۰۰هزار رایگان😍😍😍😍😍

کانال پوشک دائمی یکتا در پیامرسان ایتا

@pushakyekta

آی دی ثبت سفارش👇👇

@AAddmin12

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اختصاصی کودکان

1⃣#پوشک_روزانه :

لایه بیرونی عایق - لایه درونی نخی و نرم - همراه با یک عدد پد چند لایه رایگان - قابلیت تغییر سایز دور کمر ، دور ران و بلندی فاق

2⃣ #پوشک_شبانه :

تکامل یافته ی مدل روزانه -دو لایه بودن پوسته بیرونی ، لایه های بلندتر و کش دو ردیفه در قسمت کمر ، شکم و دور ران - بدون قابلیت تنظیم بلندی فاق - به همراه یک پد رایگان

3⃣ #شورت_آموزشی :

لایه بیرونی عایق - لایه داخلی حوله ای -  مخصوص دوران از پوشک گرفتن کودک - دارای کشهای نرم دور کمر و دور ران

اختصاصی بانوان

1⃣ #پد_روزانه :

تک سایز - ضخامت کم برای مصرف روزانه - دارای دکمه جهت اتصال به لباس زیر - ۱۰۰٪ کتان پنبه

2⃣ #پد_روزانه_عادت_ماهیانه :

لایه بیرونی عایق - لایه درونی ۱۰۰٪ کتان پنبه - دارای دکمه جهت فیکس شدن روی لباس زیر - بدون مواد شیمیایی و پودر جاذب - بدون هرگونه عوارض - دارای سایز بندی

3⃣ #پد_شبانه_عادت_ماهیانه :

دارای دنباله بلند تر و پهن تر از پد روزانه -  قدرت جذب بالا - قابل استفاده در شب و روز

4⃣ #پد_شیردهی :

کاملا پنبه ای - قدرت جذب بالا - محصول اختصاصی دوران شیردهی - عدم انتقال رطوبت به لباس و ایجاد بوی نامطبوع

محصول اختصاصی بزرگسالان

1⃣ #پوشینه_پلاس :

لایه بیرون عایق - تعویض آسان - جهت استفاده برای بیماران و سالمندان - دارای سایز بندی

محصولات مشترک

1⃣ #پد_چند_لایه :

دارای سایز بندی از کودک تا بزرگسال - دارای تار و پود کاملا پنبه ای - قابلیت جذب بسیار بالا - بدون مواد شیمیایی و پودر جاذب

2⃣ #لایه_محافظ :

بسته ۵۰ عددی - جهت قرار گرفتن روی پد کودکان و پوشینه پلاس برای سهولت در شستن  پد بعد از دفع مدفوع

3⃣ #تشکچه :

لایه بیرونی عایق - لایه درونی حوله ای و لطیف - دارای سایز بندی - جهت استفاده برای بیماران و کودکان در دوران استقلال از پوشک

4⃣ #کیف_حمل :

کاملا عایق - تک سایز - جهت حمل هر یک از محصولات یکتا پلاس قبل یا بعد از مصرف

5⃣ #دستمال :

بسته ۵ عددی - کاملاً پنبه ای - تک سایز - بهترین جایگزین دستمال کاغذی و دستمال توالت - عاری از هرگونه مواد شیمیایی - بدون ایجاد حساسیت و عفونت

💐 @pushakyekta

برای سفارش پیام بدید👇👇👇👇

@AAddmin12