2777
2789

من بچه دار نمیشم بخرم میشم جوک خاندان شوهر . ولی خداییش اونایی ک بچه دارن ی کیلو بخرن پول دوتا عروسکه . کل اتاق بچه با ی کیلوش فکر کنم پر بشه . 

اسی تو هم کیلوییش کن مگه انجیره ک باید ی جعبه چند کیلویی برداری 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی اگ یک کیلو میدی من میخوام بچه هام هییچی اسباب بازی ندارن چند تا دونه داغون براشون مونده چون خیلی گرونه نمیتونم بخرم

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    
نخر دلیل نیس که غیر منطقی باشه

قصد بدی نداشتم. ببخشید اگه ناراحت شدی. همینجوری نوشته بودی عروسک کیلویی. غیرمنطقی به نظر میاد یه نفر چهارکیلو عروسک بخواد برای بچش بخره. حداقل وزنشو سلیقه ای میذاشتی بهتر بود. کلا کیلویی هیشکی تا حالا نشنیده بود و برای همه عجیب بود. امیدوارم موفق باشی.بازم معذرت.

مرسی اما لطفا لایک نکنید
قصد بدی نداشتم. ببخشید اگه ناراحت شدی. همینجوری نوشته بودی عروسک کیلویی. غیرمنطقی به نظر میاد یه نفر ...

من 9 ساله کارم واردات عروسک دیدم مشتری ها از ما 20 کیلو میخرن ولی تو مغازه ها قیمت ها خیلی بالاتر از اونیه که براشون میفته خواستم فقط تو این شرایط جامعه کمک کرده باشم وگرنه ما عمده مون رو راحت می‌فروشیم اینکه 4 کیلو هم گفتم چون قرار نیست 20 کیلو رو دونه دونه بفروشم

2810