2777
2789
عنوان

من و دلتنگى و بابا

674 بازدید | 13 پست
سه سال از فوت پدرم میگذره میشه براى شادى روحش صلوات بفرستین... خدا اموات شما رو هم بیامرزه
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
چه روز دلگیریه،چه دلگیره امروز...روز بى تو شدنم،روز تا ابد دلگیر شدنم،نمیدونم چرا اسمونم سیاهه ،دنیا مثل چشمام سیاهه،سیاه پوشیده قلبم...بعد از گذشت سه سال هنوزم سیاه پوشه وجودم.....میگن بهم دیگه سه سال گذشته بسه غصه بسه غم،چه سه سالى ؟چه گذشتنى؟نمیفهمن به اندازه سه سال دلتنگتم؟هر روز از روز قبل بیشتر...تمام مستحباتم به نیت توست....تمام دعاها و صلواتام براى توست....میبندم چشمامو صورت خندانت تو ذهنم حک شده از اولین روز تولدم صدات تو گوشم ،تو وجودم،تو قلبم نبض شده....حالا سمانه کوچولوت که بى پدر شده بهش میگن بسه گریه بسه غم؟نمیفهمن چقدر دلم برات تنگ شده؟(هر وقت بى پدر شدى بشین اینجورى گریه کن)...تو که میخواستى منو یتیم کنى چرا اخر جملات دلدارى دهندت همش اینو میگفتى؟ یکى از پیرهنات لابلاى لباسام آویزونه،عینک مطالعت تو کشوى خونه مامانم ،قرأنى که از روش میخوندى تو خونه من....صدات تو گوشم...عطرت تو بینیم....اشکاى منم سرگردون....چقدر عاشقتم بابا...چرا هیچ وقت بهت نگفتم؟چرا؟چرا فکر کردم رسم بزرگ شدن سکوتو نگفتن حس قلبیمه؟دخترم میشناستت بابا،وقتى تو البوم بین چند نفر میبینتت میگه بابا خُلسُمه!....واى اگه بودى چه میکردى براش بابا...چرا انقدر مهربون بودى؟صبورو خنده رو؟ظرف پر از میوه کنارت بابا،هواى خنک ،جاى گرمو نرم،همصحبتهایى که دوسشون دارى مثل خواهرو پدر و مادرت کنارت باشن بابا،دلم چقدر براى الله اکبر گفتن نماز صبحت تنگ شده که سه ساله نماز صبحم قضاست بابا....چرا بابا وقتى به جاهایى میرم که قبلا با هم رفتیم نفسم میگیره؟قلبم تندتند میزنه و دستام عرق میکنه؟چرا هنوزم دنبالت میگردم گاهى؟بابا...باباى خوبم.....باباى مهربونم.....باباى خوش اخلاقم....باباى نازنینم....واى که صورتم خیسه....کجاست دستاى پاکت تا پاک کنه اشکامو؟کجاست صورت نورانیت تا کم کنه غممو؟شاد باشى بابا،شاد شاد شاد باش تو تولد سه سالگیت بابا........
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
اشکامو درآوردی دختر. خدا پدر تو و من و پدرایی که دیگه نیستن توی این دنیا بیامرزه. روحشون شاد
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدیش اینه که ادم فکر میکنه قراره بلاها فقط سر دیگران بیاد باورمون نمیشه خودمونم دیگرانیم....
خدا بیامرزدشون گلم....خدا بهت صبر بده که فقط بتونی به دلتنگیات غلبه کنی..... خیلی سخته از دست دادن عزیز.... منم 2/5سال پیش تو صانحه تصادف داداش گلمو از دست دادم..... و یه لحظه هم از فکرم نمیره.... خنده هاش.....شوخیاش.....سر به سر گذاشتناش..... همیشه میگفت مامان یه پخمه ای ای بیاد اینو بگیره من 3میلیونم دستی بهش میدم..... خیلی دوسش داشتم..... ولی رفت زیر خاک و روحش به آسمونا.... فقط از خدا واسه پدرت بهترین جای بهشت و واسه خودت صبوری میخوام.....
خدایا شکر که هوامونو داری.ازت ممنونم که دخترمو بهمون هدیه دادی....
وبلاگ دخترم پر شده از همین متناى غم انگیز.... اصلا خودم که شبیه غم شده...اى بابا خیلى مشتاق مرگمم و دیدن دوبارش.... ایشالا خدا همه عزیزانى که در بینمون دیگه نیستن بیامرزه و شاد شاد باشن
همیشه شوهرم میگه من که داداشتو ندیدم.....ولی این که نمیتونی فراموشش کنی نشون میده هم با هم خیلی خوب بودین و هم داداشت خیلی خوش اخلاق بوده..... 2هفته قبل تصادف داداش عزیزم مامان یکی از دوستام فوت کرد.... رفته بودیم مسجد واسه تسلی خاطر.... همین که از در اومدم تو و دوستمو پشت میز سیاه عزا دیدم بی اختیار اشک ریختم و اشک.....از خدا خواستم هیچکس رو صندلی اون میز نشینه..... نگو قرار بود 2هفته بعدش من بشم میزبان عزا..... الان که دارم مینویسم تمام خاطرات گذشته اومده جلو چشمم و بی اختیار اشک میریزم..... دلتنگی خیلی بده......
اى واى عشق نینى عزیز خیلى ناراحت شدم دقیقا منم همینطورى.... خیلى بده مرگ جوون خدا بیامرزتشون
از دست دادن عزیز خیلی سخته چه این عزیز مثه داداش خدا بیامرز من25سالش باشه و چه مثه پدر مهربون و خدابیامرز شما کمی مسن تر باشه..... من هر وقت دلتنگ میشم فقط قرآن میخونم....و بعد مثه نور در تاریکی آرامشی همه وجودمو میگیره.....انگار داداشمو دیدم و باهاش حرف زدم..... ولی هر وقت قلم به دست میگیرم و از دلتنگیام مینویسم دلتنگتر میشم و افسرده تر......