پستانک میوه خوری غذاخوری ریکانگ قیمت: 12500 تومان ✿ پوره میوه و تکه های گوشت و سبزیجات را داخل پستانک غذاخوری بریزید و کودکتان را با طعم میوه ها و غذاها آشنا نمایید به کمک این پستانک دیگر نگران گیر کردن غذا در گلوی فرزندتان نخواهید بود قابل شستشو و استریل کردن بوسیله این پستانک ها می توانید کمبود انواع ویتامین های مورد نیاز فرزندتان را جبران نمایید بدون ماده مضر BPA برای خرید آنلاین و انتخاب رنگ لطفا به سایت مای نی نی مراجعه نمایید: http://mynini.net/45_rikang
فروشگاه مای نی نی بمنظور جلب اعتماد و اطمینان و امنیت مشتریان عزیز دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت،معدن و تجارت می باشد و براساس دستورالعمل های مربوط به قوانین تجارت الکترونیک و زیر نظر مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت،معدن و تجارت قدم برمیدارد ♥♥ پستانک میوه خوری غذاخوری ریکانگ ♥♥قیمت : 12500 تومان پوره میوه و تکه های گوشت و سبزیجات را داخل پستانک غذاخوری بریزید و کودکتان را با طعم میوه ها و غذاها آشنا نمایید بوسیله این پستانک ها می توانید کمبود انواع ویتامین های مورد نیاز فرزندتان را جبران نمایید ♥ می توانید بصورت آنلاین ، تلفنی و پیام خصوصی خرید نمایید ♥ برای خرید آنلاین و مطمئن به آدرس زیر مراجعه نمایید و وارد صفحه محصول مورد نظر خود شوید: http://mynini.net/45_rikang جهت مشاوره خرید با شماره 09123552145 تماس بگیرید شماره گروه سیسمونی در تل گرام: 09184945785 ♥ مای نی نی دارای نماد اعتـــــــــماد الکترونیکی و درگاه ایمن بانــــــــکی♥
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
اگه بچه شما با پستونک و ... مشکلی نداشته باشه و بگیره ، سیلیکونی بهتره چون راحت شسته میشه و شکل و رنگش در اثر مصرف عوض نمیشه و بچه ها استقبال بهتری می کنن اما اگر کلا پستونک را نمی گیره بهتره که توری براش بگیرید