2777
2789
عنوان

کیا سه تومن حقوق میگیرن میرسونین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندسالته؟🥺 دوس دارم مستقل باشم خسته شدم🥺

۲۱

یک سال و نیم دنبال کار گشتم پیدا نکردم

با حقوق ۱ و ۲۰۰ تازه با کلی منت

نمیدونم چیکار باید کنیم

دیگه هیچوقت نمیتونیم ماشین و خونه بخریم با پول خودمون

2805

دونفریم 

۳تومن حقوق شوهرم ۵۰۰من 

۱۵۰۰قسط و ۳۰۰اجاره و قبض اب وبرق 

به ماه نرسیده تمومه  

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
۲۱ یک سال و نیم دنبال کار گشتم پیدا نکردم با حقوق ۱ و ۲۰۰ تازه با کلی منت نمیدونم چیکار باید کنیم ...

منم ۲۱ام

متاهلی؟

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

ما ۲۰تومن میگیریم پنج نفریم ماهی ۱۰تومن قسط میدیم سه تومن حقوق منشی ها هست اخرش هفت تومن برامون میمونه که باهاش پول بیمه و قسطای ریز و خرید خونه و بنزین میدیم

برا لباس و اینا هم چیزی نمیمونه

باور کن هرچه حقوق بالاتر باشه خرجم بیشتره

مجبوریم یه تومن هم کنار بذاریم چون هر ماه یا ماشین خرابه یا ممکنه اتفاقی پیش بیاد و جالبه هرماه هم این یه تومن کلا میره پای همین احتمالات

بابات ۱و۲۰۰میگیره؟ منم مجردم🥺 دانشجوام ترمی۲ونیم حدودا پول دانشگاهمه ماهی ۳۰۰،۴۰۰خرج خودم... او ...

نه بابا میگم دنبال کار گشتم حقوقا بین ۸۰۰ تا ۱ و دویست بود

منم همینطور ترمی دو و دویست اینا

کلا شرایط سخت شده☹

نه بابا میگم دنبال کار گشتم حقوقا بین ۸۰۰ تا ۱ و دویست بود منم همینطور ترمی دو و دویست اینا کلا شر ...

اره🥺

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
2810