2777
2789
سلام دوستان. خیلی ناراحتم. الان فهمیدم. تصادف کرده دیشب. برادر شوهرمم توی ماشینش بوده که خدا رو شکر اون فقط دستش میشکنه و دو تا از دنده هاش خیلی شانس اورده ماشین 6 تا ملق میخوره. این دوست همسرم که فوت کرده اولین و نزدیکترین دوستش بوده که من از اول شناختمش. مهندس بود و تک پسر. خدا رحمتش کنه و به خانوادش صبر بده.

راستی برای شب اول که کسی فوت میکنه باید چی بخونیم؟؟

ممنونم
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ـــ سوره های که با سبح شروع می شوند ـ سوره ملک سوره حشر سوره جمعه و واقعه واسه آرامش میت خیلی عالین ـــــــــــــــــــــ خدا رحمتشان کند
تا عید نوروز امسال 15 کیلو کم میکنم ان شا الله ـ خدا جوووونم کمک ارارده ام رو قوی کن
خدا رحمتش کنه پسر همسایه ماهم تصادف کرده ودیروز دفنش کردن طفلی اونم تک پسر بودش خدا به مامان وخواهراش صبر بده بیچاره مادرش با یه شوهر معتاد ساخت تا بچه هاشو بزرگ کنه واخرشم ......................... خدا همه رفتگان رو بیامرزه