hair22 عزیز سلام!
قوانین کلی اسلام بر اساس فطرت و ذات انسانی و مختص همه دوران ها و انسان ها هست و نه عربی و عجمی داره و نه متعلق به دوره قدیم یا جدیده این رو با مطالعه بیشتر در دین می تونید دریابید.
شما فرض کنید در کشور آمریکا انواع نژاد ها و ملیت ها تحت یک قانون واحد دارن زندگی می کنن یا کشور خودمون با این همه تنوع قومی تحت قانون اساسی کشوری هستند آیا باید بگیم چون مثلا من برای فلان قوم یا نژاد هستم از این قوانین مشترک تبعیت نمی کنم و دولت ها موظفن برای هر قوم و ملیت یه قانون جدا وضع کنن؟؟؟ اصلا چنینی چیزی خنده دار به نظر میاد.
در مورد قدیمی بودنش هم باید گفت که انسان از زمانی که در زمین زندگی می کرده در مورد مسایل اصلی زندگیش یکسان رفتار کرده و بنابراین قوانین مربوط به این رفتار ها درباره اش هم تغییر نمی کنه و قوانین اسلام هم از این امر مستثنی نیست.
درمورد مسایل جدید و به روز هم اسلام دست بشر رو کاملا باز گذاشته و فقط باید با قوانین کلی و ثابت تطبیقش بده همین.
راستش من اصلا این نوع طرز تفکر عوامانه در مو.رد دین اسلام رو متوجه نمی شم که عربی هست و برای قدیم یعنی چه
واقعا کی ذهنش این قدر بی اطلاع بوده که اصلا چنین چیزی به ذهنش رسیده
البته عدم اطلاع و مطالعه مردم ما خیلی به این شایعات عوامانه و از سر بی اطلاعی کمک می کنه!