2777
2789
عنوان

چراغ سبز! (پاسخ به سوالات مذهبی)

| مشاهده متن کامل بحث + 38207 بازدید | 1655 پست
ژیلا جان...من توی آپارتمان زندگی می کنم...به سر شیرهای خونه شلنگ نمی خوره... به سر شیر دستشویی شلنگ می خوره...اما به سختی...یعنی نمی تونم آب به وسط سالن برسونم الان دارم پسرمو از پوشک می گیرم...روی فرش جیش کرده...فرش و زدم بالا دیدم نم به پشتش رسیده...الان باید زیر فرش و هم بشورم؟...چون توی اینترنت خوندم کف زمین فقط با آب کر پاک میشه... کاش می شد..سه بار آب قلیل ریخت...واقعا سخته اجرای احکام نجس و پاکی...مرحعی هست آسون بگیره...من برم سمتش...؟
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیبی عزیز! همون طور که گفتم شما دچار وسواس در زمینه نجس و پاکی شدی و این امر دلیل موجهی برای ترک نماز نیست. در پست های قبل براتون راه کار گذاشتم تا کمی از وسواستون کم شه .باز هم کمکت می کنم تا مشکلت برطرف شه. 1.شما می تونی برای نمازت لباس پاک به صورت مخصوص داشته باشی و وقت نماز فقط از اون لباس استفاده کنی 2.شما می تونی نجاست لباست رو زیر آب کر رو از بین ببری و بعد توی تشت بندازی و بشوری 3.لازم نیست کل لباس رو توی تشت بشوری و آب بکشی همون قسمت که نجس شده رو زیر آب کر(آب شیلنگ یا شیر اب ) بگیری و عین نجاست رو از بین ببری کافی هست. 4.اگر میدونی لباست بر اثر ترشحات نجس شده وقت نماز لباست رو عوض کن. دیبی عزیز بهترین کار برطرف کردن نجاست به وسیله آب کر (شیرآب یا شیلنگ آب) بلافاصله بعد از نجس شدن لباس هست .چون تا موقعی که خون یا ادرار تازه اس خیلی راحت می شه نجاست رو زیر شیر اب برطرف کرد ولی بعد از خشک شدن و نفوذ در لباس ،بر طرف کردن نجاست هم وقت بیشتری می گیره و هم نجاست با سختی بیشتری برطرف می شه و احتمال نجس کاری بیشتر هست. سعی کن برای آب کشیدن لباس ها و سایر موارد از آب کر استفاده کنی.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)
مریمی عزیز سلام! 1.اگر کف خونه اعم از موزاییک و سرامیک به واسطه نجاست نم دار یا خیس شده باشه یعنی نجاست از فرش به زمین سرایت کرده باشه و اون رو خیس و یا مرطوب کرده باشه در این صورت هست که باید کف خونه رو هم آب بکشید ولی اگر کف خونه نم دار یا خیس نشده باشه اگر چه پشت فرش نم دار باشه نیاز به اب کشیدن کف اتاق نیست. 2.در صورت سرایت نجاست به کف زمین با آب قلیل هم می تونید آب کشی کنید! به این صورت که دور نجاست حصاری از پارچه ایجاد کنید تا آب به اطراف سرایت نکنه.بعد آب قلیل رو روی نجاست بریزید و با دستمال آب رو جمع کنید این کار رو سه بار تکرار کنید. بار سوم نجاست برطرف شده و زمین پاک می شه. برای بار سوم دستمالی رو که باهاش آب رو جمع می کنید عوض کنید چون دوباره اول دستمال هم به واسطه نجاست زمین نجس می شه.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)
ژیلا جان سلام. http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1396950&postID=54162006 این ادرس تاپیک قبلم هست ممنونم از راهنماییهات. چند تا سوال دیگه دارم! در مورد استحاضه, بیشتر توضیحات در زمان خودش هست. برای من که از زمانش گذشته. تکلیف چیه؟ مثلا پنبه بذارن و غسل کنن. من اولا که خونریزیم خیلی زیاد بوده, قد یه پریود بوده. و در زمانش که غسل ها رو انجام ندادم. الان چکارکنم پاک شم؟! با احتسابات خودم دو تا غسل حیض دارم با کلی غسل استحاضه. نمیدونم دقیق چندتاست! شرمنده اگه اشتباه کردم.راهنماییم کنید
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
سلام ژیلا جون میشه آیه مربوط به خمس رو بگی. من فقط توی سوره انفال دیدم که اون هم به غنائم جنگی بر میگرده.
لطفا موارد مصرف خمس رو بگید و این که خودمون می تونیم بدیم به فقیر؟
آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
نگار عزیز سلام! 1.با توجه به نوع خون ریزی که گفتید شما مستحاضه کثیره بودید و باید به احکام استحاضه کثیره عمل می کردید. 2.شما برای هر کدوم از حیض و استحاضه کثیره یک غسل انجام بیدید از ذمه گردنتون ساقط می شه و پاک می شید،ولی باید نمازها و روزهای این مدت رو قضا کنید.
اسنینوش عزیز سلام! سوال شما بهانه خوبی هست که بحث خمس رو به طور کامل توضیح بدم تا هم سوال شما جواب داده بشه و هم شبهه بقیه برطرف بشه. برای همین اگر کمی صبر کنید بعد از مطالعه کامل ،بحث خمس رو به طور مشروح برای شما و سایر خوانندگان ارائه کنم.
سلام دوست عزیز من در دوران راهنمایی چادر یکی از همــــــــــکلاسیهایم دست من بود که پاره شد ولی من ترسیدم بهش بگم میدونم الان بایو هم مبلع اون چادر رد مظالم بدم چون اصلا حتی چهره یا اسمشو به یاد ندارم فقط نمیدونم رد مظالم رو باید به کی بدم من مقلد اقای خامنه ایی هستم در ضمن من جنس جادر رو نمیدونم فقط میدونم یه چــــــــــادر خیلی ساده ی مشــــــــــکی بود

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
متشکرم عزیزم چه خوب که شما هستید و سوالمو پرسیدم. اصلاروم نمیشد به یه اقا اینطور توضیح بدم بازم ازتون ممنونم موفق باشید
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
ثریای عزیز سلام! سوال می کنم و جواب رو برات می ذارم.
نگار عزیز سلام! خواهش می کنم عزیزم.
خمس معنای خمس"خَمس" و "خَمسة" عددی است که برای مؤنث و مذکر به کار می‌رود؛ و "خُمس" واحدی از خمسة است؛ یعنی یک پنجم؛ تعریف اصطلاحی خمس خمس عبارت است از ادای یک پنجم بعضی از اموالی که زاید بر مخارج زندگانی باشد، به مستحقان خاص آن. تعریف دیگر خُمُس یا خُمس در اصطلاح شرع حقی است که خروج آن از مال واجب بوده و بنی ‌هاشم مستحق آن هستند.
تشریع و وجوب خمس قرآن مسئله‌ی خمس در بیان قرآن جزو انفاقات واجب است که آیه‌ی مربوط به آن در سوره‌ انفال بیان شده است: «وَ اعْلَمُوا أَنَّما غَنِمْتُمْ مِنْ شَیْ‏ءٍ فَأَنَّ لِلَّهِ خُمُسَهُ وَ لِلرَّسُولِ وَ لِذِی الْقُرْبی‏ وَالْیَتامی‏ وَالْمَساکِینِ وَابْنِ السَّبِیلِ إِنْ کُنْتُمْ آمَنْتُمْ بِاللَّهِ وَ ما أَنْزَلْنا عَلی‏ عَبْدِنا یَوْمَ الْفُرْقانِ یَوْمَ الْتَقَی الْجَمْعانِ...» (انفال/8) «بدانید هر گونه غنیمتی به دست آورید، خمس آن برای خدا، و برای پیامبر، و برای ذی القربی و یتیمان و مسکینان و واماندگان در راه (از آنها) است، اگر به خدا و آنچه بر بنده خود در روز جدایی حق از باطل، روز درگیری دو گروه (با ایمان و بی‏ایمان) روز جنگ بدر نازل کردیم، ایمان آورده‏اید...» آیه شریفه، پرداخت خمس را از نشانه‌های ایمان مشروط به آن نموده است. بنابراین نپرداختن خمس علامت نداشتن ایمان خواهد بود. مؤمن واقعی در حقیقت کسی است که علاوه بر ایمان به خدا و رسولش و حضور در میدان جهاد، در برابر تمام دستورات الهی از جمله پرداخت خمس مال و دستورات نسبت به اموال نیز تسلیم محض باشد؛ لذا حکم وجوب خمس مشروط به ایمان به خدا مطرح شده است؛ البته این قید و شرط به این معنا نیست که اداء خمس فقط بر مؤمن واجب باشد؛ زیرا احکام الهی برای تمام بشریت و ابدی است؛ پس مراد این است که غیر مؤمن این احکام را قبول ندارد و هرگز خمس نمی‌دهد. پس پرداخت خمس به کسانی تعلق گرفته که مؤمن به خدا و قرآن باشند، درحالی‌که تصدیق کننده‌ی اخبار الهی هستند.