2777
2789
عنوان

مرجع تقلیدتون کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 70 پست
خیلیا توی همین اسیا آفریقا آمریکا مرجع تقلید قبول ندارن یعنی همه بی عقلن  شما که قبول داری عاقل ...

اسیا آفریقا،  مسلمان نیستن عزیزم 

شما انقد ب عقلتون  اعتماد دارین🤣

🍒🍹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما عاقل باش واس کل جهان بسه😏

😂 واقعا خوشحالم ک مث بعضیا نیستم 

یکی از  مزایای داشتن مرجع  اینه ک اگه کاری رو ک گفته انجام بدین حتی اگه اشتباه باشه ب پای مرجع نوشته میشه  نه خودتون 

حالا با عقل ناقص چ جوری میخواین  احکام خدا رو رعایت کنیم 🤣🤣🤣

🍒🍹
اسیا آفریقا،  مسلمان نیستن عزیزم  شما انقد ب عقلتون  اعتماد دارین🤣

شما بیشتر اعتماد داری که به کسایی که اعتقاد ندارن میگی بی عقل خیلیا قبول ندارن چون کسی مثل ما فک نمیکنه باید بهش بگیم بی عقل !

اگه برات مهم نیست چرا کامنت میذاری و قضاوت میکنی و مسخره میکنی؟  شما که میدونی مرجع تقلید کیه ...

عزیزم شما اونقدر فهمیده نیستی که بخوام باهات بحث کنم

ولی کار اونایی که میگن عقلم مسخره تر هست

مثله این میمونه بگی مشکل گوارشی یا بینایی پیدا کردم شما ها پیش کدوم دکتر میرین؟ بعد دوستان مسخره بیان بگن من از عقلم استفاده میکنم برای درمان🤣🤣

اینکه ندونی یه شخص با چه سختی به یه جایگاهی میرسه ته بی سوادی هست

شما هم جزو همون افراد هستی برای همین دیگه پست هاتون رو نمیخونم که بخوام جواب بدم خدا نگهدار. 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
😂 واقعا خوشحالم ک مث بعضیا نیستم  یکی از  مزایای داشتن مرجع  اینه ک اگه کاری رو ...

تا اون جایی که دینمون بهمون گفته هر کسی رو تو گور خودش میخوابونن عیسی به دین خود موسی به دین خود شما کامل العقل اینو نمیدونید منم واقعا خوشحالم که مثله امثال شما نیستم 

😂 واقعا خوشحالم ک مث بعضیا نیستم  یکی از  مزایای داشتن مرجع  اینه ک اگه کاری رو ...

احکام خدا اینه که انسان باشیم وانسانیت داشته باشیم احکام خدا عدالته ظلم نکردنه مسخره نکردنه غیبت نکردنه حرام نخوردنه

احکام خدا اینه که انسان باشیم وانسانیت داشته باشیم احکام خدا عدالته ظلم نکردنه مسخره نکردنه غیبت نکر ...

و امر ب معروف و نهی از منکر 

اگه اینجوری بود ک شما میگین  انقدر پیامبر و امام   واسع چی بود؟  

مردم خودشون  عقل داشتن 🤣🤣🤣🤣

🍒🍹
پیامبر و اماما رو میزنی به این آخوندا واقعا حرفی برای گفتن ندارم😔

عزیزم این آخوندا    قرآن رو بهتر از بقیه میفهمن  و از خودشون چیزی نمیگن 

قرار نیست چون  یکی  بد   در اومد  بقیه هم  بد باشن 

اونایی ک ب عنوان مرجع اعلام‌ میشن ، مطمئن باش کار درستن 

هیچ مرجعی حاضر نمیشه حق الناس ب گردنش بیفته

چون اگه منو  تو   طبق گفته هاشون دچار اشتباهی بشیم  اون دنیا خدا یقه  اونارو  میگیره   ، نه ما 

اما اگه  مرجع نداشته باشیم  همه ی گناها  گردن خودمونه 

پس ب نفعمونه  مرجع داشته باشیم 

🍒🍹