2777
2789
عنوان

مرجع تقلیدتون کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 70 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من گوگل سرچ میکنم سوال شرعی مو 

اصلا مرجع تقلید ندارم. با اینکه گاهی نمازم میخونما اما این شیخارو هیچکدومشونو قبول ندارم 

با احترام

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗
فقط نگاه میکنه حتی نمیخونه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کتابخونم یه قفسه کتاب کم داشت رفتم ببینم کتاب دارم یا نه بعد دیدم یه کتابی هست اسمش مرجع تقلیده حجمش زیاده گذاشتم که کتابخونم پر بشه😂😂😂

اگه دوست داشتید بگید براتون صلوات بفرستم♡

فقط اونایی که میگن عقلم😂😂😂

حتی نمیدونن مرجع تقلید کیه و چیه و چجوری به اونجا رسیده 😁😁

من رهبر

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
شما میدونین کافیه 

برای خودم کافیه عزیزم برامم مهم نیست بقیه چکار میکنن😊

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
برای خودم کافیه عزیزم برامم مهم نیست بقیه چکار میکنن😊

اگه برات مهم نیست چرا کامنت میذاری و قضاوت میکنی و مسخره میکنی؟ 

شما که میدونی مرجع تقلید کیه و چجوری به اونجا رسیده آیا میدونی که مسخره کردن کار خوبی نیست؟ یا مرجع تقلیدتون اینو نگفته بهت؟

فقط اونایی ک میگن هیچکی و قبول ندارم 🤣   چ اعتماد ب نفسی  قشنگ مشخصه خیلی بی عقلن

خیلیا توی همین اسیا آفریقا آمریکا مرجع تقلید قبول ندارن یعنی همه بی عقلن  شما که قبول داری عاقل!

2810