2777
2789
عنوان

بچه ها میشه کمکم کنید دیگه نمی دونم چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2222 بازدید | 20 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باران جان در سطل ممکنه چیز دیگری هم باشه اما شاید پسرت یک چیزایی میدونه که سوال کرده اما از تجربه خنده دارخودم بگم من کلاس اول بودم که همین سوالو از مامانم کردم مامانم گفت اینا دستمالای بابات هستند که ماشینشو باهاش تمییز میکنه منم یک روز که بابام داشت ماشینو میشست یک بستشو بردم پایین و با توجه به اینه ما در مکانی زندگی میکردیم که همه همکارای بابامم اونجا بودن جلوی اونها یکی یکی در میاوردمو ماشینو تمیز میکردم بعد گفتم بابا بیا با اینا تمیز کن بعدش دیدم بابام دنبالم میکنه و میگه بده منم لجباز میگفتم نه منم میخواهم کمک کنم بعدشم به مامانم گفت بیا اینارو از دستش بگیر اما حالا که یادش میافتم کلی میخندم
به نظرم بچه چه دختر چه پسر خیلی زود هم بفهمه خوب نیست من همیشه تو نایلون رنگی میزارم سطل زباله که نبینه ولی یه بار دید البته تو دستم میرفم دستشویی گفتم دستمال توالته میخوام بشورمش ولی شاید بچه ام دختر بود میگفتم براش.