2777
2789
عنوان

پست جدید اینستاگراممو دیدین?🍃

98 بازدید | 5 پست

https://www.instagram.com/p/CG97z_znMpP/?igshid=6bhz4u7009lfیه خرگوش نازو گوگولی 

با جنس عالی 

و با فیلمش برای مشتری عزیز

پیج من dolls_Hananهست 

و چندسالیه عروسک میبافم و دو ساله برند خودمو دارم😊🌸

سلام من یک بافنده عروسک هستم.سابقه کاریم از سال ۹۷ هست.سفارش میگیرم و عروسک هامو میفروشم.از اینکار لذت میبرم و خوشحالم می‌کنه.اگر دوست دارین عروسک من با اسم (حنان) داشته باشیم.ادرس پیج اینستاگرامم و تلگرامم این هست.(dolls_hanan)

من ازت خرید کردم وواقعااز کارت راضی ام دمت کرم حتی خیلی منصفی خدا به کسب وکارت برکت بده

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559
من ازت خرید کردم وواقعااز کارت راضی ام دمت کرم حتی خیلی منصفی خدا به کسب وکارت برکت بده

ممنونم عزیزم🍃 محبت دارین🌸

سلام من یک بافنده عروسک هستم.سابقه کاریم از سال ۹۷ هست.سفارش میگیرم و عروسک هامو میفروشم.از اینکار لذت میبرم و خوشحالم می‌کنه.اگر دوست دارین عروسک من با اسم (حنان) داشته باشیم.ادرس پیج اینستاگرامم و تلگرامم این هست.(dolls_hanan)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عروسک السا بلدین ببافین قیمتش چقدر میشه و چقدر زمان بافت طول میکشه؟

بله عزیزم.قیمت پایان کار مشخص  و محاسبه میشه.

بستگی به مدلش داره.چون عروسک السا رو در چند مدل بافتن.

میانگین 2هفته زمان میبره

@هاویرا    

سلام عزیزم 

عروسک السا گفتین من این مداوم براتون پیدا کردم.