2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله شنیدم ولی ن گوسفند .سگ سیاه .خیلی هم چیز خطرناکیه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
انجام دادم فایده نداشت

چرا اثراتشو کم کم میبینی

شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

کسی که بدون اختیارش شما محبت ازش میخای

مدیونشی

و اثر پیش دعانویس رفتنم میبینی مثل من

شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care
کسی که بدون اختیارش شما محبت ازش میخای مدیونشی و اثر پیش دعانویس رفتنم میبینی مثل من

یعنی چی؟؟؟یعنی تاوان پس میدم؟ ببین نوشتم فرق نکرد هیچ نیومدم طرفم

یعنی چی؟؟؟یعنی تاوان پس میدم؟ ببین نوشتم فرق نکرد هیچ نیومدم طرفم

منم م مادرم دنبال باطلی و محبت رفتیم الان اجنه اذیتم میکنن و لازم نیست همین الان ببینی شاید تو زندگیتن ولی موقع حساس خودشونو نشون میدن.نترس ولی توبه کن.

در مورد اون شخص بله مدیون هستین چون هر کسی خودش تصمیم میگیرع به کسی محبت داشته باشه یا نه و اینکه وظیفشه یع مساله دیگست.و فک کنم تو زندگی اون شخصم برن.

خب نتیجع دیدی؟

نتیجش اونی که ما میخاستیم یک درصدم نبود

والا من الان دارم انجام میدم خدا کنه راست باشه جونم ب این دعا بنده

سلام عزيزم شما انجام داديد؟ منم ميخواستم انجام بدم نتيجه داد براي شما؟

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱