2777
2789
عنوان

بودن یا نبودن... مسئله نی نی سایت است!

| مشاهده متن کامل بحث + 25939 بازدید | 332 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم مشکلی با حضور مردا ندارم بلاخره محیط مجازیه اما بعضی مسایل واقعا واسه یه مرد خاله زنکی و اصلا زن ها هیچی نگن مردا ناراحت میشن که چرا یه مرد تو این مورد نظر داده یا اصلا تو این تاپیک چی کار می کنه پس تو تاپیک هایی که مربوط به مسایل زنهاست خودتون نیاین البته بی ادبی خانم ها هم زشته
با جنسیتی برخورد کردن همیشــــــه مخالف بودم
زن و مرد نداره....هممون انسانینم
حالا اگه تاپیک کاملاً زنونه بود و یه آقایی حرف نامربط بزنه یه چیزی...ولی همینجوری چه اشکالی داره؟؟؟
خدا می بیند و می پوشاند...مردم نمی بینند و فریاد می زنند
راستش برای منم سوال بوده که هدف از زدن تاپیک هایی مثل (مردا نیان سایت) یا(مردانباشن تا ما بتونیم راحت حرف بزنیم )و....چیه

هدف اینه که راحت درباره چیزای خصوصی حرف بزنید؟یعنی اگه مردی عضو نباشه دیگه اون تاپیک میشه یک تاپیک خصوصی و هیچ مردی نمیتونه بخونه؟پس اگه میخواید راحت حرف خصوصی بزنید این مساله با عضو نشدن مردا حللل نمیشه.چون در هرصورت اون تاپیک و حرفای خصوصی میتونه خونده بشه چه با عضو شدن چه بدون عضو شدن مردا

میخواید اصلا هیچ مردی نیاد سایت و بخونه؟مگه این دست ماست که کی بخونه و کی نخونه؟اینجا دنیای مجازی و اینترنته کسی نمیتونه به دیگران بگه این سایت و باز نکن.

مگه اینکه یکی بخواد خودش و گول بزنه و بگه چون تو این سایت مردی عضو نیست پس هیچ مردی حرفام و نمیخونه

مدیریت سایت هم درباره فعالیت در دنیای مجازی تاکید کردند که دنیای مجازی جای اعتماد نیست و چه زن چه مرد طرف مقابلت هرکی باشه باید فعالیتت در 4 چوبی باشه.

اگه هم کسی نمیخواد با مردی هم کلام بشه میتونه مودبانه بگه ببخشید من دوست ندارم با مردا هم کلام بشم...یا میتونه کم محلی کنه...یا حتی میتونه بپیچونه(چشمک)

و نکته دیگه اینکه هروقت یک موضوعی مورد علاقه بعضیا نیست زود از این عنوان استفاده میکنند:(اینجا سایت بارداری و بچه داریه هااا)..اگه از موضوع تاپیک خوششون نیاد میگن اینجا سایت بارداری و بچه داریه جای این حرفا نیست ..حالا نمیگن اون تاپیک تو بخش عمومیه و تو بخش عمومی هر تاپیکی میشه زد،یا نمیگن این همه موضوع درباره مادر شوهر و برنامه های مورد علاقه و..هست که توش خیلی فعالن و ربطی به بارداری و بچه داری نداره و البته خودمم با وجود این تاپیکا مخالف نیستم

یه جا هم یه مردی حرفی بزنه که خوششون نیاد..نمیگن (من با نظر این شخص بدون در نظر گرفتن مرد یا زن بودنش مخالفم)..میگن(من نمیدونم مردا اینجا چیکار میکنن)

امیدوارم این بحثا تموم بشه...از وقتی که عضو شدم همیشه این بحثا بوده.
به نظر من خوبه که آقایون باشن ولی واقعا خودشون ملاحظه کنند و جایی که اصلا بحث به اونا مربوط نمیشه وارد نشن

خیلی از بحثا مربوط به خانم هاست و خودشون میتونن حلش کنند و نیاز به نظر کارشناسانه یه آقا نیست

مثلا چند شب پیش یه آقای بی تربیت ( از نظر من ) در مورد یه بحث که مربوط به عادت ماهانه خانم ها بود شروع به مسخره بازی کرده بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خوب همین آقایون مسئله ساز هستن دیگه
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
منم چای میخام
از آدمها بُت نسازید، این خ ی ان ت است! هم به خودتان، هم به خودشان.
خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند
و شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خــــــدایِ خود ساخته
2810