2777
2789
عنوان

بودن یا نبودن... مسئله نی نی سایت است!

| مشاهده متن کامل بحث + 25939 بازدید | 332 پست
من ترجیح می دم نباشن. البته اینجا نته جلوی کسی رو نمی شه گرفت. ولی چون اینجا اغلب کاربرها خانوم هستن خیلی از مردهایی که وارد جمعهای زنونه می شن خوشم نمی اد.

مثلا تو فامیلمون هستن مردهایی که مثلا وقتی خانومهای فامیل جمع می شن و با هم حرف می زنن اونا هم می یان وسط زنها می شینن و تو بحث شرکت می کنن. کسی هم تابلوی ورود ممنوع براشون نزده! می تونن بیان! ولی من اینجور مردها رو نمی پسندم. که خیلی قاطی جمعهای زنونه باشن. یا تو دانشگاه بعضی پسرا بودن که مثلا توی یه اکیپ 7-8 نفره دخترونه بودن! مثلا 7-8 تا دختر یه پسر. بازم منع قانونی براشون وجود نداشت! ولی من اصلا این تیپ مردها رو نمی پسندم. و اینجا هم سایتیه که بالای 97-8 درصد زن هستند بنا به موضوعش و واسه همین بازم خیلی خوشم نمی یاد از آقایونی که وارد جمعهای به شدت زنونه می شن... حالا اگه فرومی بود که عمومی تر بود و بحثهاش مشاوره ای و روانشناسی بود یه چیزی... اما اینجا...به هر حال سلیقه ایه...

در ضمن اگه آقایون بیان با احترام و نام کاربری مردونه توی بحثهایی شرکت کنن که به درد زندگی مشترکشون بخوره و اطلاعاتشون رو از روحیه خانمشون بالا ببره مثبته و قابل توجیه. اما با این توجیه که سوال کامپیوتری و موبایلی رو می خواهیم جواب بدیم و اینجا هستیم به نظرم فقط توجیهه! یاد این مردایی می افتم که می خوان همش شوالیه بازی دربیارن و به خانمها و جنس مونث کمک کنن! اگه اطلاعات کامپیوتری کسی خوبه بره جاهای دیگه به همه کمک کنه. می دونید مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید می ترسه! اینقدر که زنها توی نت چیزهای عجیب و غریبی دیدن کلا با قضیه مخالف شدن. چون بعضی مردها فقط برای تخلیه عقده های روحی و روانی خودشون وارد چنین سایتهایی می شن. تازه اونم اغلب با نام کاربری زنونه....

در کل چیز جالبی نیست!

ولی با این آمارگیری که دارید می کنید احتمالا در این سایت خواهید موند و دلیل خوبی هم دارید! اگه موندید خواهرانه یک توصیه می کنم و اون اینکه در هر بحثی اظهار نظر نکنید. واقعا خیلی از بحثها مناسب اظهار نظر اقایون نیست. اگر اینو رعایت کنید این شائبه که شما نیت خیر ندارید کم کم از بین خواهد رفت.
تموم شهر خوابیدن، من از فکر تو بیدارم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیدونم فکر کنم با جنبه ای هستید .......من برممممممممم پاشین بریم من حوصله نفرین ندارمممممم سلام مامان الهامممممم
سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  
من که اصلا تو تاپیکهای زنونه وارد نمیشم کلمه اولش رو که بخونم بهم ربطی نداشته باشه ول میکنم فقط برای راهنمایی بزای شاد و غافلگیر کردن خانمم نظر میخوام بعضی موقعها هم اگه مطلبی داشته باشم که فکر کنم مفیده تاپیک میزنم پس هرکس اگر حد خودشو بشناسه لازم نیست هرروز یه بحث در این مورد تاپیک بشه به نظر من خود این تاپیک هم یه سرگرمی برای جمع کردن و صحبت کردنه یعنی الکی با یه بهانه دارن باهم گفتگو میکنن آخرش هم فایده ای نداره پس بهتر نیست برای یاد گرفتن وقت خودمون رو تلف نکنیم.....؟
بابای امیر علی مرسی
خانم رها تاپیکه منه نه کامیار:)
خانم مانیا اتفاقا منطق یه مرد کاملا با یه زن فرق داره و خانوما احساسشون غلبه داره و البته اصلا هم بد نیست.
ضمنا شما دلیلتون برای تفکیک جنسیتی اصلا چی هست؟ حرفها خانومانست؟ میشه بگید این حرفها کجای نت نیست؟
2810