2777
2789
عنوان

بودن یا نبودن... مسئله نی نی سایت است!

25939 بازدید | 332 پست
هرجا میری 4کلمه حرف جدی میزنی یه دفه یه خانومی میاد با مشت و لگد دادوهوار که
چرا آقایون اومدید اینجااااا؟ من نمیدونم مگه مشاوره دادن در مورد لپ تاپ نیاز به همجنس بودن داره؟ یعنی واقعا مردی وجود داره که بیاد حرفهای خاله زنکی یا مسائل مربوط به خانوما رو بخونه؟؟؟!!!! اگر هست که به نظرم بهتر یه روسری هم سرش کنه و از مردی استعفا بده حالم ازشون بهم میخوره... . اما چرا خانوما اینجوری میکنند اینجا؟ اگه سایت زنونست پس چرا 3 4 تا تاپیک مخصوص مردها یا پدرا داره اگه زنونست پس چرا خود خانوما 30بار بیشتر توی اسم تاپیکشون از مردا کمک خواستند؟
داری از موبایل حرف میزنی میاد میگ وااا مردا چتون به اینجا... داری از نرم افزار بهش کمک میکنی یکی میدوه وسط میگههه اییشششششش خفه شی الهی...... داری نپرتو در مورد اجتماع میگی دوباره یه خانوم میپپره وسط میگه هوی هوی به توچه......
مگه اینجا صرفا زنونست. اگه واقعا اینجوریه بگید بیخودی بحث نکنیم اکثریت بگند کافیه
آقا کاوه کسی مخالف حضور مردها نیست اما شاید اگه آقایون کمتر باشن خانومها راحت تر بتونن مسایل زنانه رو مطرح کنن. خوب این همه وب سایت که مختلط هست و یا مردونه تر هست. بهتر نیست اینجا رو برای خانم ها بزارید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش من نمیدونم بقیه چی گفتن یا چی فکر میکنن ولی خودم از تصور اینکه شوهرم یا برادرم بیان تو این سایت ودر مورد حتی نرم افزار راهنمایی کنن چندشم میشه
حالا اینکه مدیر سایت تصمیم گرفته آقایون باشن در حیطه خودشونه
خانم مهربان کی به بحثهای زنونه کار داره تاپیکشم جداست الحمدلله شما هرچی فروم پیدا کنی همشون یا موبایلند یا در مورد فن یا در مورد کامپیوتر و غیره که ماهم با توجه به رشتمون عضویم
مرسی نظراتتونو بگیند لطفا
تا حالا 2 تا مخالف
من مشکلی ندارم. البته بعضی وقتها از اینکه یه مطلب خاصو آقایون بخونن آدم خجالت میکشه.
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
آخه اینجا یه سایت کاملا زنونه است. شما مطمئنا به بقیه تاپیک ها هم یه سری میزنین فقط به تاپیک موبایل و کامپیوتر که سر نمیزنین.
این نکته رمز اگر بدانی دانی..... هر چیز که اندر پی آنی آنی
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=141368&PageNumber=8
از آدمها بُت نسازید، این خ ی ان ت است! هم به خودتان، هم به خودشان.
خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند
و شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خــــــدایِ خود ساخته
2810