2777
2789
بچه هاتون شبها کنار شما میخوابن؟تا صبح بیدار میشن یا نه؟ خواب شبشون چند ساعته؟ دختر من نزدیک 3 سالشه کنار من میخوابه و تا صبح2 الی 3بار بیدار میشه میگه آب بده و حدودا 11 ساعت میخوابه اما دیگه در طول روز نمیخوابه
پسر من 4سالشه از 2سال تختش جدا بود از 3سال اتاقش رو جدا کردم کلا از وقتی تختش رو جدا کردم شبها کمتر بیدار میشد حالا گاهی واسه دستشویی بیدار میشه یا اب میخواد ولی نه زیاد ولی قبلش که کنار خودم بود 3 4 بار بیدار میشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به هرحال وقتی اب میخواد بیشتر گرمش میشه احتمالا خودش میتونه (لبه دار هست ولی میتونه) ولی نصف شب خواب الوده هست میخواد بغلش کنیم پایین بگذاریمش خوابش هم حدود 9 ساعتی شب میخوابه ظهر ها هم بین 1تا 1ونیم ساعت
پسر من از اول توی تخت جدا بود، از یک سال و نیمگی توی اتاق خودش میخوابه، اونم شبا ١٠ الی ١١ ساعت میخوابه ، توی روز هم ١ الی ٢ ساعت میخوابه٠ گاهی شبا بیدار میشه و صدام میکنه ولی گاهی هم تا صبح یه سره میخوابه
من پسرمو از یک سالگی جدا کردم.تخت جدا و اتاق جدا.واسش لباس خابای خوشکل خریدم با شب خابای خوشکل.شب ساعت 10 می خابه صبح هم 7 بیدار میشه.ظهر هم یک ساعتی می خابه.تا صبح بیدار نمیشه .گاهی اوقاتم بارون میاد تو تختش
من هستم تا دنیا به کامم باشد...
2810