2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی حالم بده نامید شدم کلا 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 38 پست
فدای توبشم . مرسی چشم تلاشمو دباره و دباره و دباره میکنم . تهشم میگم منکه تلاشمو کردم .مهم اینه که د ...

دقیقا عزیزم.نلاش مهمترین چیزه.با تلاش و پشتکار و برنامه ریزی میتونی قطعا موفق بشی😘

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
دقیقا عزیزم.نلاش مهمترین چیزه.با تلاش و پشتکار و برنامه ریزی میتونی قطعا موفق بشی😘

❤❤❤❤❤❤❤

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیونه اون هدفم.  وگرنه خونوادم مجبورم نکردن. دانشجو بودمو انصراف دادم .😥😥ولی هدفم خیییلی ازم ...

پس باید در حد هدفت تلاش کنی وقتی داری میگی هدفم خیلی ازم دوره . به تلاش بیشتری نیازه 

زندگی زیبا دوستت دارم ...
پس باید در حد هدفت تلاش کنی وقتی داری میگی هدفم خیلی ازم دوره . به تلاش بیشتری نیازه 

بنظرت برم مشاور ؟اخه روزی 11 ساعت دیگه واقعا تهشه نمیتونم بیشتر بخونم. 

بنظرت برم مشاور ؟اخه روزی 11 ساعت دیگه واقعا تهشه نمیتونم بیشتر بخونم. 

اره برو مشاور برات برنامه ریزی کنه در طول روز کمتر بخونی ولی مفید باشه من خودم یادمه برای کنکور سالهای قبل از اسفند شروع کردم خوندم خیلی کم میخوندم ولی درست میخوندم و تست زیاد میزدم رتبمم اون زمان خوب شد حقوق قبول شدم 

زندگی زیبا دوستت دارم ...
اره برو مشاور برات برنامه ریزی کنه در طول روز کمتر بخونی ولی مفید باشه من خودم یادمه برای کنکور ساله ...

اخه وقتی هیچی یادم نیس از مباحث چجوری کم بخونم مجبور

م زیادبخونم. 

اگه قلم‌چی میری ک جمعش کن ولش کن کلاااا  طرف با تراز ۸ هزار رتبه ش از منی ک قلم چی نمیرفتم کمت ...

ینی تقلب میکنن؟😭😭خدا لعنتشدن کنه هرکی تقلب میکنه بخدا دلم داره میریزه