بخدا این هفته درس خوندم . بچه ها واقعا درس خوندما الکی نمیگم . روزی 11 ساعت درس خوندم . نه بی خودی و الکی . با جونو دل. بچه هد ترارم فقط 100 تا تغییر کرد. خیلی دلم گرفته. من همه رو به خودم امیدوار کردم که امسال قبول میشم . مامانم برا ارمون و کتابام پول قرض کرد. الان دارم واقعا گریه میکنم. حالم بده بچه ها واقعا بده .بخدا زحمت کشیدم. نمیدونم چی شد . 😭😭😭😭😭😭😭
أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
فدات بشم. میخام ولی یکم ترسیدم وه نتیجه نگیرم. اونوقت مامانم خییلی بهم امید داره با اینک ...
قطعا میتونی عزیزم بهش فکر نکن فقط هررر رووز تلاش کن برنامه ریزی داشته باش خودتوهم خسته نکن .شما میتونی ۵ ساعت بخونی و عاالی بشی میتونی ۱۵ ساعت بخونی نتیجه نگیری.فاصله درس خوندنتو کمتر کن مثلا ۷ ساعت.بینش حتما ۱۵ دقیقه استراحت داشته باش و مفید بخون ب خودت فشار نیار ب تراز هم فک نکن عالی میشی انشالله
بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃