2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی حالم بده نامید شدم کلا 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 38 پست
مشکلت اینه ک فقط نشستی و خوندی و ساعت رو محاسبه کردی    باید بدون توجه ب زمان بخونی

ینی چجوری ؟نه منظورم اینه نهایت زورمو واقعا زدم واقعا

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤

زیاد خودت رو درگیر اعداد و ارقام کردی! 

دختر گل تو تلاشت رو ادامه بده  

خدا هم کمکت میکنه ان شالله 

یه عالیه انرژی مثبت و دعای خیر برات میفرستم 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صدتا عالیه عزیزم چرا سخت میگیری  انقدر. همینقدرم ک پیشرفت کردی خودش خیلی خوبه ناامید نشو و ا ...

اخه خیلی ترازم بده. فک نکنم با این تراز هیچی قبول شم 

عزیزم تلاش کردن تویه یه مسیر دلیل بر موفقیت نتیجه نمیشه باید تلاشت درست باشه و همچنین مسیرتم درست . ...

مسیر درستو چجوری انتخاب کنم؟

اخه خیلی ترازم بده. فک نکنم با این تراز هیچی قبول شم 

اصلا بهش فکرنکن.نیمه پرلیوانو ببین.اینکه پیشرفت کردی😍

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
زیاد خودت رو درگیر اعداد و ارقام کردی!  دختر گل تو تلاشت رو ادامه بده   خدا هم کمکت میکن ...

دورت بگردم من . ❤❤❤❤❤❤

اصلا بهش فکرنکن.نیمه پرلیوانو ببین.اینکه پیشرفت کردی😍

فدات بشم.  میخام ولی یکم ترسیدم وه نتیجه نگیرم.  اونوقت مامانم خییلی بهم امید داره با اینکه 5 ساله از دیپلمم گذشته

مسیر درستو چجوری انتخاب کنم؟

ببین برا اون چیزی که داری اینهمه درس می‌خونی تلاش میکنی اصلا بهش علاقه داری . برای آیندت هدفی داری یا صرفا بخاطر خانوادت و اطرافیانه که داری اینقدر تلاش میکنی 

زندگی زیبا دوستت دارم ...
فدات بشم.  میخام ولی یکم ترسیدم وه نتیجه نگیرم.  اونوقت مامانم خییلی بهم امید داره با اینک ...

قطعا میتونی عزیزم بهش فکر نکن فقط هررر رووز تلاش کن برنامه ریزی داشته باش خودتوهم خسته نکن .شما میتونی ۵ ساعت بخونی و عاالی بشی میتونی ۱۵ ساعت بخونی نتیجه نگیری.فاصله درس خوندنتو کمتر کن مثلا ۷ ساعت.بینش حتما ۱۵ دقیقه استراحت داشته باش و مفید بخون ب خودت فشار نیار ب تراز هم فک نکن عالی میشی انشالله

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
قطعا میتونی عزیزم بهش فکر نکن فقط هررر رووز تلاش کن برنامه ریزی داشته باش خودتوهم خسته نکن .شما میتو ...

فدای توبشم . مرسی چشم تلاشمو دباره و دباره و دباره میکنم . تهشم میگم منکه تلاشمو کردم .مهم اینه که دیگه مدیون خودم نمیمونم .

ببین برا اون چیزی که داری اینهمه درس می‌خونی تلاش میکنی اصلا بهش علاقه داری . برای آیندت هدفی داری ی ...

دیونه اون هدفم.  وگرنه خونوادم مجبورم نکردن. دانشجو بودمو انصراف دادم .😥😥ولی هدفم خیییلی ازم دوره خیلی 

2810