2777
2789

بخدا این هفته درس خوندم . بچه ها واقعا درس خوندما الکی نمیگم . روزی 11 ساعت درس خوندم . نه بی خودی و الکی . با جونو دل. بچه هد ترارم فقط 100 تا تغییر کرد. خیلی دلم گرفته. من همه رو به خودم امیدوار کردم که امسال قبول میشم . مامانم برا ارمون و کتابام پول قرض کرد. الان دارم واقعا گریه میکنم.  حالم بده بچه ها واقعا بده .بخدا زحمت کشیدم. نمیدونم چی شد . 😭😭😭😭😭😭😭

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انوشالله موفق میشی تازه اول کار ناامید نباش هر موفقیتی باید بخاطرش تلاش کنی

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

صدتا عالیه عزیزم

چرا سخت میگیری  انقدر.

همینقدرم ک پیشرفت کردی خودش خیلی خوبه

ناامید نشو و ادامه بده مطمئن باش موفق میشی

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

اخی عزیزم اشکال نداره با یه هفته خوندن که معجزه رخ نمیده ممکنه این خوندنت سه هفته بعد نتیجه بده بعدشم اینکه معمولا با خوندن زیاد ادم از خودش بیشتر انتظار داره بنابراین بیشتر منفی میزنه🤦‍♀️

بیخیال بابا چرا سخت میگیری

من واسه مدرسه تیز هوشان کلاس شیشم یادمه اصلا نخوندم ولی قبول شدم

یه روزم اومدن مدرسمون گفتن اینا سوالای نخبه هاس هرکی جواب بده براش کلاس میذاریم اونم نفر دوم پایه خودم شدم

کنکورم که نزدیکه اصلا برام مهم نیست

2810