2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون تمام درسهاش مفهومیه. اگه عاشق این رشته نباشی و با عشق انتخابش نکنی، از پسش برنمیای. چون جسم و جان و روح یک نفر رو در آینده، میدن دستت و باید به بهترین نحو و با دانش زیاد،وظیفتو انجام بدی
*یک مرد واقعی، همانطوری با همسرش رفتار میکند که میخواهد مردِ دیگری با دخترش رفتار کند 😍😍
من کاردانی نرم افزار دارم اما بیکارم از اطرافیانم که پرسیدم همه بهم میګن برو پرستاری بخون چون سریع استخدام میشی منم به همین خاطر میخوام رشته ی پرستاری رو انتخاب کنم
اصلا اینطور نیست. مگه میشه رشته ای که جونه آدم رو میدن دستت و هر صدم میلی گرم دارویی که میخوای بزنی،اگع اشتباه کنی،جونه یک نفر و میگیره، راحت باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
*یک مرد واقعی، همانطوری با همسرش رفتار میکند که میخواهد مردِ دیگری با دخترش رفتار کند 😍😍
اگه عاشق این رشته نباشی، اگه عشق نداشته باشی که درد یک نفرو آروم کنی، اگه صبور نباشی، اگه پشتکار نداشته باشی، اگه قوی نباشی، موفق نمیشی در این رشته.
مگه استخدامش به همین سادگیه که بقیه میگن. من خرداد آزمون دادم، از بین 5000 نفر،فقط 113 نفر قبول شدن.
2810